Søg
Close this search box.

Gaver til konfirmation

Viser alle 58 resultater

Gaver til konfirmation

Det er rigtig svært for mange, at finde den helt rigtige gave til konfirmation. Det der er med lige præcis konfirmationsgaver er, at man gerne vil give noget, der både er personligt, men som også er tidsløst. Man vil gerne give konfirmanden eller konfirmandinden en gave, som de kan tage frem og kigge på og mindes deres store dag i mange år fremover – ja, faktisk helst for evigt.

I Danmark har vi i mange år haft en tradition for, at når konfirmationsgaverne skulle være personlige, så gav man en gave med en personlig gravering. Det gør sig gældende allerede ved gaver til barnedåben, men bestemt også til konfirmationen, studentergildet og især for gaver til bryllupper. 

Dyre gaver til konfirmation

De seneste år har vi set en kulturel udvikling i Danmark, der har gjort, at gaver til konfirmander er blevet dyrere og dyrere, og i takt med dette er gaverne til konfirmanderne desværre også blevet både mindre personlige og mindre tidsløse. Konfirmanderne i dag får primært penge, elektronik og oplevelser. Oplevelser som rejser er en fantastisk idé, der giver minder, som man aldrig kan tage fra konfirmanden igen, men penge bliver ofte omsat til elektronik, en cykel eller andet, der er smidt ud eller solgt igen indenfor få år. Og DET er en ærgerlig kulturel udvikling, hvis du spørger os.

Personlige gaver til konfirmation

Så hvordan får vi de personlige gaver til konfirmation tilbage igen? Heldigvis ser vi hos PersonligeGaver.dk også, at MANGE stadig får de fineste, personlige gaver til deres konfirmation. Og vi vil derfor dele de mest populære og tidsløse med jer her, så valget om, hvilken gave du skal købe til konfirmanden, måske bliver lidt lettere.

Bedste bud på personlige gaver til konfirmanden

Her får du vores bedste bud på konfirmationsgaver til den mandlige konfirmand, der er nemlig nogle helt klare tendenser, når det kommer til personlige gaver til drenge til deres konfirmation.

Den mest populære gave til konfirmanden er uden tvivl vores lommeure

Lommeur med personlig gravering
Lommeur med personlig gravering

På en stærk 2. plads kommer uden tvivl vores sæt med slipsenåle og manchetknapper, som fås i både runde og firkantede, og som kommer i flere forskellige farver.

Sølvfarvet slipsenål og manchetknapper i rustfri stål med personlig gravering.

Bedste bud på personlige gaver til konfirmandinden

Her får du vores bedste bud på personlige gaver til den kvindelige konfirmanden – konfirmandinden, som hun oprindeligt blev kaldt.

Smykkeskrin med personlig gravering

Smykkeskrin med personlig gravering er en oplagt gave til konfirmandinden. Det er personligt, tidsløst og noget som alle kvinder vil kunne bruge resten af deres liv. Hos PersonligeGaver.dk har vi mange forskellige bud på smykkeskrin til konfirmanden. Her er vores mest populære model i rose gold og sølv:

Graveringsgaver til enhver lejlighed

Taskespejl med personlig gravering

Et lille sammenklappeligt lommespejl, eller taskespejl, som vi kalder dem, er ligeledes en tidsløs gave til alle kvinder uanset alder. Med gravering på ydersiden bliver gaven personlig og et minde om den store dag, som konfirmandinden vil kunne tage med sig gennem resten af livet.

Guldfarvet taskespejl m/personlig gravering

Hos PersonligeGaver.dk har vi både runde og hjerteformede taskespejl, og du kan få dem i både, guld-, sølv- og rose gold-farvet.

En personlig plakat til konfirmanden eller konfirmandinden

Student 2022 Plakat Med Personlig Tekst - Rød

Med en personlig plakat som denne vælger du selv ordene, og vi tilpasser dem til designet. Vores plakater fås i 4 forskellige størrelser fra A4 til 70×100 cm. Som gave til konfirmanden kan du f.eks. skrive konfirmanden navn, ordet “konfirmand” eller “konfirmation”, årstallet for konfirmationen og en masse tillægsord der beskriver konfirmanden.

Se alle vores bud på plakater , der egner sig som gave til konfirmander her

Tidsløs gave til konfirmation

…og så alligevel ikke helt. Har du brug for at stoppe tiden? De bliver alt for hurtigt voksne, og det mærker vi for alvor på dage som konfirmationer, ved studentergilder og deslignende. Og lige netop med tiden in mente kan dette klassiske og tidsløst designede lille bord-ur være en oplagt gave, som f.eks. med det rette ordsprog graveret på, kan minde dem om, at tiden er dyrebar, og at de skal bruge den klogt.

Personlig gave til den du allerhelst vil bruge din tid med. Klassisk og tidsløst designet bordur i utrolig lækker, tung kvalitet.
Personlig gave til den du allerhelst vil bruge din tid med. Klassisk og tidsløst designet bordur i utrolig lækker, tung kvalitet.

Har du brug for hjælp til at vælge en gave til konfirmanden?

Hos PersonligeGaver.dk strækker vi os lang for at hjælpe med at vælge den rigtige gave til konfirmanden, og har denne lille guide med vores mest populære produkter ikke ramt lige nøjagtig DIN kommende konfirmand, så giv os et ring på 24632221 og fortæl os lidt om den kommende konfirmand, så kan vi måske hjælpe med et bedre bud på en personlig gave til konfirmationen. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at sende en mail – Dette gøres på kontakt@personligegaver.dk

Under alle omstændigheder ønsker jeg jer den allerbedste dag, når I når dertil.

De bedste hilsner
Maria Brødsgaard
PersonligeGaver.dk