Søg
Close this search box.

Sølv slipsenål og manchetknapper med gravering

349,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Gavesæt med sølv slipsenål og firkantede manchetknapper

Smart og stilfuldt gavesæt med karismatiske firkantede manchetknapper og slipsenål med krokodillenæb. De finde manchetknapper og slipsenål i sølv leveres i en fin, lille, sort gaveæske, og er en oplagt gave til enhver mand uanset alder. Et personligt graveret sæt med manchetknapper og slipsenål er en gave der ikke skal byttes, og et minde man har for livet.

En personlig gave til ham

Det stilfulde gavesæt, kan bruges af både unge moderne mænd og mænd som er kommet op i årene. Uanset om det er en personlig have til kæresten eller en personlig gave til far, får du muligheden for at sætte dit eget præg på gavesættet. På manchetknapperne kan der f.eks. graveres modtagerens initialer og på slipsenålen fornavnet, efternavnet eller et evt. kælenavn. Vi graverer på både manchetknapper og slipsenålen, med din personlige tekst. Sættet kan gives til enhver, også som gave til morfar eller gave til bedstefar.

Slipsenål og manchetknapper med logo

Har du bruge for lige nøjagtigt dette fine sæt med slipsenål og manchetknapper med logo på, kan vi også være behjælpelig med det. Send en mail på kontakt@personligegaver.dk med dine ønsker, så finder vi sammen en løsning.

Produktoplysninger:

Størrelse: Slipsnål: 6,5 x 0,9 cm. Manchetknapper: 1,6 x 1,6 cm
Farve: Sølvfarvet
Materiale: Rustfrit stål
Gaveæske: Ja
Anbefalet antal graveringstegn: Manchetknapper: MAX 4 tegn pr. manchet (optimalt kun 2), Slipsenål: 1 linje med max 20 tegn

  • OBS! Husk at vælge skrifttype og indsæt din ønskede graveringstekst, henholdsvis på manchetknapper og slipsenål. Vi sørger altid for at teksten er centreret. Der kan ikke graveres tegn som f.eks. hjerter.

Med på moden med en personlig slipsenål

Manchetknapper og især slipsenåle er blevet in igen i de seneste år, og vi sælger flere af disse sæt end nogensinde før. Det er der flere gode grunde til: Den stilfulde mand i skjorte og slips vinder roligt men stødt indpas i modebilledet igen, og her er slipsenål og manchetknapper et must have. Slipsenålen holder nemlig styr på den velklædte herres outfit på flere måder. Du kan læse en guide til slipsenåle og anden lir hos Den Velklædte Mand.

Foruden den uundværlige og praktiske funktion som slipsenålen har med at holde slipset ind til skjorten – både når der spises og i blæsevejr, så tager slipsenålen sammen med manchetknapperne også den moderne påklædning til nye højder med sin diskrete og vigtige tilstedeværelse. Med din personlige indgravering i det glinsende og sølvfarvede skær, vil slipsenålen efterlade et positivt indtryk hos de omkringværende mennesker og måske endda sende et vigtigt budskab?

Yderligere information

Title

Default Title

Kære Kunde

Vi er på ferie, og ordrer vil derfor først blive behandlet mandag d. 22. juli. Vi håber på din forståelse. God sommer!

De bedste hilsner
PersonligeGaver.dk