Søg
Close this search box.

Plakater

Viser 1–60 af 72 resultater

Hos PersonligeGaver.dk finder du et bredt udvalg af plakater for enhver smag, og med meget forskellige udtryk. Der er både plakater til børn, humoristiske plakater, æstetiske plakater til hjemmet og meget personlige plakater til helt særlige lejligheder som f.eks. bryllup. Klik dig ind på de forskellige kategorier, og lad dig inspirere.

Personlige plakater

Hos Personlige Gaver designer jeg (Maria, indehaver) selv alle plakater. Så en god og personlig gave finder du nemt i vores meget brede sortiment af helt unikke og billedskønne plakater. Gå på opdagelse i vores farverige og finurlige univers, der gemmer på vidt forskellige, charmerende og helt særlige udtryk. Vores plakater findes i mange størrelser, og vil med garanti passe flot ind i alle hjem. Vores mål er at have plakater der egner sig som gave til alt fra børnefødselsdagen, juleaftenen, mors dag, fars dag, til jeres egen årsdag eller som bryllupsgave.

Derfor er din personlige plakat den perfekte gave

En personlig plakat er noget, som mange glædes over, og som skaber samtale og gode minder i mange år ind i fremtiden. Af personlige plakater i vores sortiment kan bla. nævnes navneplakater til børn og kæresteplakater til f.eks. bryllup.

Den perfekte gave til alle

Vores personlige plakater henvender sig både til mænd, kvinder, drenge og piger. Står du og skal til en børnefødselsdag hos en ung og frejdig dreng, der er opslugt af gamer-verdenen, har vi også en plakat til ham. Vi kan ikke få nok af den personlige indretningsstil, der altid løfter vores boliger til nye højder.

Den perfekte gave til familie og venner

Vi har aldrig brugt så meget tid inden for hjemmets fire vægge, som vi gør i dag. Og det er i denne periode, at rigtigt mange opdager sine tomme vægge. Eller blot ønsker at se på noget nyt. Vær med til at give din personlige plakat i en tid, hvor din kæreste, mand, bror eller moster har brug for nogle fede omgivelser derhjemme. Din personlige plakat tager ingen tid at bestille her hos os, men kommer altså til at betyde meget mere, end hvad du tror.

Hvorfor personlig plakatkunst?

Personlige plakater har vundet indpas fordi det er en meget taknemmelig gave, der altid vil sidde lige i øjet på din gavemodtager. Vores plakater fås i mange stilarter og er derfor tillokkende for en bred målgruppe. Din bemærkelsesværdige plakatgave vil derfor også blive et samtaleemne ved gaveåbningen til fødselsdagen eller juleaftenen, hvor de omkringværende gæster og familiemedlemmer vil misunde den unikke kunst, og ikke mindst helt gennemtænkte tanke. At blive en plakat rigere, kan meget hurtigt komme til at betyde alverdens. Især når den kommer for dig, og desuden har et særligt præg, som afslører en historie fra og til din gavemodtager.