Søg
Close this search box.

Fødselsplakat – Støvet lyserød

199,00 kr.349,00 kr.

Beskrivelse

Denne fine fødselsplakat i en blanding af dæmpede jordfarver og støvet lyserøde er en super sød og meget personlig gave til forældrene til den lille ny. Med denne simple, æstetiske fødselsplakat, der passer ind i ethvert hjem, kan du give en barselsgave til forældrene til den lille ny. Plakaten er også en oplagt dåbsgave, der med garanti ikke skal byttes.

Få lavet en personlig plakat med egne data

Når du skal have lavet en personlig fødselsplakat skal du blot indtaste barnets navn, fødselsdato, klokkeslæt for fødsel, dets længde og vægt, Hospitalets navn (eller f.eks. “Født hjemme”, hvis det er tilfældet) samt barnets stjernetegn. Med disse informationer kreerer vi denne fødselsplakat med lige netop disse data i lige nøjagtig den størrelse du gerne vil have.

 

Plakaten fås i 4 forskellige størrelser, A4, A3, 50×70 cm. og 70×100 cm., og printes uanset størrelse i professionel fotokvalitet.

 

OBS! Alle vores plakater sælges separat og uden ramme.

 

Har du brug for en speciel fødselsplakat?

Er der noget du ønsker at ændre, undlade eller tilføje, eller kunne du bare godt tænke dig en fødselsplakat med lige præcis en grøn undulat på, så er du altid mere end velkommen til at kontakte mig på kontakt@personligegaver.dk med din forespørgsel, så finder vi en løsning.

 

Se alle vores plakater til børn her. 

Yderligere information

Størrelse

21 x 29,7 cm. (A4), 29,7 x 42 cm. (A3), 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.

Kære Kunde

Vi er på ferie, og ordrer vil derfor først blive behandlet mandag d. 22. juli. Vi håber på din forståelse. God sommer!

De bedste hilsner
PersonligeGaver.dk