Søg
Close this search box.

Bryllup

Viser 1–60 af 75 resultater

Gaver til bryllup

Leder du efter gaver til bryllup, er du kommet til det helt rette sted. Personlige Gaver har et bredt udvalg af gaver til bryllup – både gaver fra den kommende mand til den kommende hustru og omvendt, men også personlige gaver fra gæsterne til det kommende ægtepar.

Morgengave fra ham til hende

Det er en tradition, at det kommende ægtepar giver hinanden en gave på deres bryllupsdag, inden den forestående ceremoni – altså en morgengave. Disse gaver er traditionen tro personlige, og altså ikke tiltænkt som en gave til parret – noget de begge kan få nytte af, men en helt personlig og uselvisk gave fra den ene part til den anden.  Mangler du inspiration til morgengave fra ham til hende, finder du den her:

En personlig graveret gave fra ham til hende

En morgengave skal være så personlig, som den overhovedet kan blive. Den skal vare for evigt, og vi anbefaler derfor udelukkende graveringsgaver til morgengave fra ham til hende.

Blandt vores graveringsgaver til hende finder du et bredt udvalg af gaver, der kan personliggøres ved at påføre din helt personlige hilsen. Vores guldrose belagt med 24 karat guld er oplagt, da den holder evigt, præcis som jeg kærlighed, og fordi der er i låget af æsken bliver isat et lille messingskilt, hvor du kan gravere en længere tekst til den kommende brud. Har I f.eks. en sang, der er jeres, har du et digt, der passer lige på hende, eller vil du blot fortælle hende, hvor meget du elsker hende og glæder dig til jeres fælles fremtid som ægtepar, er vores rose af guld en oplagt morgengave.

Af andre personlige gaver fra ham til hende på bryllupsdagen MÅ jeg også nævne vores hjerteformede graveringsgaver. Særligt vores hjertehængelåse er et symbol på evig kærlighed, og det at man bliver smedet sammen, men vores smykkeskrin er bestemt også en oplagt gave at give med en personlig hilsen graveret på låget – især vores hjerteformede smykkeskrin, der fås i både rose gold og sølvfarvet. Giv eventuelt smykkeskrinet i gave til bruden med et smykke ilagt. Et andet hit blandt vores graveringsgaver er vores lille hjerteformet taskespejl, hvor du kan ligeledes har mulighed for at gravere en personlig hilsen til den smukke, kommende brud.

En lille undtagelse fra graveringsgaverne er at få lavet en personlig plakat med et billede af jer og en helt personlig tekst, som betyder noget for jer eller som beskriver din kærlighed til din kommende hustru. Se Personlige Gavers bud på en personlig plakat der egner sig godt til morgengave her.

Morgengave fra hende til ham

Når du skal finde en morgengave til din kommende ægtemand, vil vi klart anbefale dig at kigge blandt vores graveringsgaver til ham. En morgengave til ham skal være personlig og holde for evigt. Når du finder den rigtige gave, er du ikke i tvivl. Hvilken gave der er mest personlig lige netop for ham, afhænger nemlig rigtig meget af hans type og hans interesser.

Vælg gave til brudgommen ud fra hvilken type han er

Spiller han golf, og skal have en personlig graveret golf-gave?

Ryger han, eller er han bare outdoor typen, der vil blive glad for en personlig graveret lighter til at tænde bål med?

Er han jægeren, der vil blive lykkelig for en personlig graveret lommelærke?

Er han den selskabelige type, der skal have en personlig graveret oplukker?

Eller er han den klassiske type med god stil, der kan bære både lommeur, pengeclips og vores flotte sæt med slipsenål og manchetknapper?

Sidstnævnte passer i hvert fald rigtig godt til morgengave til manden på jeres bryllupsdag. Rigtig mange får graveret en slipsenål med deres begges navne, og så måske initialer på den ene manchetknap og bryllupsdatoen på den anden manchetknap.

Personlige bryllupsgaver til parret

Der er ingen tvivl om, at det sværeste i verden er et finde personlige bryllupsgaver til parret, der varer evigt og som ikke går af mode.

Hos PersonligeGaver.dk kæmper vi hele tiden for at udvide vores sortiment af bryllupsgaver der kan gives i fællesskab til brudeparret, og som ikke “bare” er service eller en havegrill.

Et kærligt minde lige ved hånden hver dag

En lille gave med stor betydning er vores par-krus med hjerteformede hanke. Her kan du frit vælge, hvordan krusene skal dekoreres med egne billeder og personlig tekst, og vi sender dig et udkast, inden krusene ryger i trykken. Teksten på de to krus er ligesom resten af designet er fri, men eksempler herpå kan være:

– Hun stjal mit hjerte / Jeg stjal hans efternavn

– Hr. Kanstrup / Fru Kanstrup

– Monogram og dato på begge krus

– Billede og teksten “Mit livs fangst” til fiskeren

– Gift med en lystfisker (læs: evig græsenke)

Det er er med andre ord KUN din fantasi der sætter grænsen for, hvad der skal på krussene til parret.

Er det kommende brudepar golfspillere?

Så er der ingen tvivl: De skal have et golfsæt med personlige graveringer på de to medfølgende markører med deres bryllupsdato og deres initialer, eller evt. deres monogram.

En symbolsk bryllupsgave om sammenhørighed

En sjov idé der virkelig symboliserer sammensmedningen af parrets kærlighed i ægteskabet, får du ved at købe to hængelåse, få graveret parrets navne på hver af dem – altså et navn på hver hængelås, hægte hængelåsene sammen lægge dem på den flotte træbase (der egentlig er beregnet til vores Willow Tree figurer, og skrive en personlig hilsen eller parrets navne samt bryllupsdato på messingpladen der efterfølgende limes på træbasen. Nøglerne til hængelåsene kan herefter symbolsk smides væk, eller de kan gives til parret med beskeden om, at man ikke kan tvinge folk til at blive sammen, det er et valg de skal tage hver dag resten af deres liv.

Man kan selvfølgelig opnå samme symbolik ved at købe et sæt todelte nøgleringe i form af to halve hjerter, der naturligvis danner et helt hjerte, når de sættes samme. De skønne nøgleringe-par fås både i blanke og matte.

En personlig bryllupsgave i glas og ramme

Forevig brudeparrets store dag med en personlig par-plakat med navne og dato eller en fingeraftryksplakat, hvor alle gæsterne kan sætte deres aftryk på plakaten. Du kan også give brudeparret et gavekort til en personlig fotocollage, som de kan benytte sig af, når festen er ovre, og de særligt gode billeder fra bryllupsdagen godt må komme i glas og ramme. Du bestiller simpelthen bare plakaten som vanligt, og skriver i kommentarer til din bestilling, at plakaten skal gives som et gavekort.

Se alle de plakater, som vi hos PersonligeGaver.dk mener, der passer særligt godt som gave til bryllup lige her.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til en morgengave til din kommende ægtefælle, eller en bryllupsgave til lige netop det par du skal til bryllup ved.

De bedste hilsner
Maria Brødsgaard
PersonligeGaver.dk