Personlig fotoplakat med eget foto

249,00 DKK349,00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Få redigeret og printet dit eget personlige foto, og få lavet en personlig fotoplakat med eget foto af dig selv, din elskede, dit kæledyr, din motorcykel eller din svigermor – til helt vanvittige priser.

Vores grafiker forbedrer kvaliteten af dit fotos, så det kan forstørres, vælger en passende og ensartet baggrund, lægger et fedt filter henover det hele, så det får en fed effekt, og skriver nøjagtig det du ønsker under billedet.

Billedet i eksemplet her er et sløret foto, i dårlig kvalitet, taget med mobilkamera, der har været en tur omkring vores grafiker.

Du kan vælge mellem 6 forskellige størrelser, og dit billede printes i topprofessionel fotokvalitet. OBS! Der medfølger ikke ramme.

Når du har gennemført din bestilling, skal du sende os dit foto på mail kontakt@personligegaver.dk. Når vores grafiker har lavet nogle udkast til din personlige fotoplakat af dig, din familie, dit kæledyr, din motorcykel eller din svigermor, sender vi det til dig på mail, så du kan godkende designet, inden vi printer det.

Du skal derfor beregne en behandlingstid på en personlig fotoplakat på op til 4 hverdage fra bestilling til vi sender din plakat, og derfor en samlet leveringstid på 5-7 dage fra bestilling til levering.

Yderligere information

Størrelse

30 x 30 cm., 29,7 x 42 cm. (A3), 40 x 40 cm., 50 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.