Søg
Close this search box.

Personlig fotocollage med egne billeder

199,00 kr.349,00 kr.

Beskrivelse

Få lavet en personlig fotocollage som plakat med dine egne foto af dig selv, din elskede, dit kæledyr, din motorcykel eller din svigermor – til helt vanvittige priser. Plakaten behøver ikke være en bryllups-plakat, det kan også være en “Vores Familie”-plakat eller en “I kærlig erindring om…” -plakat.

Denne fotocollage fås i fire forskellige størrelser, og din personlige plakat printes i topprofessionel fotokvalitet. OBS! Der medfølger ikke ramme.

Sådan gør du

Vælg størrelse og skriv minimum 1 linje tekst, som du gerne vil have på plakaten – hvis du ikke ønsker tekst på din personlige fotocollage, skriver du bare “0” eller “-“, så undlader vi at lave et tekstfelt.

Når du har gennemført din bestilling, skal du sende os dine foto på mail kontakt@personligegaver.dk.

Når vores grafiker har lavet nogle udkast til din personlige fotoplakat af dig, sender vi det til dig på mail, så du kan godkende designet, inden vi printer det.

Du skal derfor beregne en behandlingstid på en personlig fotoplakat på op til 4 hverdage fra bestilling til vi sender din plakat, og derfor en samlet leveringstid på 5-7 dage fra bestilling til levering.

 

Se alle vores collage designs til personlige fotoplakater her. 

Yderligere information

Størrelse

21 x 29,7 cm. (A4), 29,7 x 42 cm. (A3), 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.