Søg
Close this search box.

Willow Tree

Viser alle 13 resultater

Billige Willow Tree figurer

Hos PersonligeGaver.dk ophører vi med at sælge Willow Tree figurer, og kører derfor nu 20% rabat på Danmarks i forvejen måske billigste Willow Tree figurer.  Udsalget gælder således kun så længelager haves, så skynd dig ind på shoppen nu, for at sikre dig de eksemplarer af de populære Willow Tree figurer, du mangler, eller som du gerne vil give i gave.

Hvad er Willow Tree?

Willow Tree er Susan Lordis populære kunstserie, der er en række æstetiske figurskulpturer, som er rustikke i deres udtryk og håndmalede hver og én. Skulpturerne forestiller hjertevarme mennesker og hellige engle. Fælles for dem alle er, at de er meget elegante og ansigtsløse. Foruden at være tiltalende med sin smukke enkelthed, bidrager Willow Tree-figurerne nemlig til den æstetiske reception. Som gavegiver bliver du hevet ind af hver enkelt engel og person, der spørger ind til netop din historie. De spørger dig om hvad du ser, når du observerer den enkelte skulptur. Hvad er din hensigt med din gave til din gavemodtager? Hvad vil du kommunikere med din dybt personlige Willow Tree gave? Hele intentionen med hver enkelt Willow Tree figurer er at tale til en følelse fra dit liv eller en begivenhed, som du (og din gavemodtager) gerne vil mindes på en dejlig, befriende og rolig måde.

”Jeg arbejder med ægte modeller, når jeg laver mine Willow Tree figurer . Willow Tree-linjen handler nemlig om at observere mennesker. Og jeg mener, at der findes så mange små detaljer i menneskers kropssprog, som vi glemmer at se, når vi ikke arbejder ud fra observationen af mennesket i levende live (frem for et fotografi for eksempel, red.) ”

Susan Lordi om Willow Tree

Willow Tree – ’One of a Kind’

De lysnende Willow Tree engle og fine mennesker, bliver altid undfanget i Lordis passionerede og intuitive hænder, der ’skitserer’ hver enkelt kærlig krop og baskende vinge i ler. De originale kunstværker bliver derefter brændt i ovnen. Endeligt kommer de sidste detaljer frem i en subtraktiv proces, hvor de snittes pænt i med en lille kniv og koncentreret hånd.

Alle Willow Tree figurerne bliver modelleret direkte fra kunstnerens originale og håndskårede stykke, så alle detaljer genskabes og bevares hos din udvalgte figur. Derudover er din unikke Willow Tree engel eller person håndmalet med kærlighed og vaskede farver, der går lige ind i hjertet på din heldige gavemodtager.

Gennem årene har de smukke skulpturer fået delikate mønstre af metal og overfladeraderinger, så hver enkel vinkel på hver enkelt figur afslører en ny forståelse af skulpturen – dog vil det universelle kropssprog altid forblive det bærende element i Willow Tree-serien. Hvilken én af vores Willow Tree figurer du faldet for?

En skulptur med mening

Din gave bliver med garanti alt andet end et stykke tilfældigt pynt, når du vælger at forære en Willow Tree figur til ham eller hende, du elsker og holder af. Du får nemlig hurtigt en idé med gaven, fordi du automatisk og ubesværet giver den din helt egen unikke mening, når du ser den. Observerer den og tager den ind til dig. Du vil måske mindes en særlig tid eller en følelse, som du kan spejle dig selv og din gavemodtager i.

Willow Tree – Din helt unikke og personlige gave

Ligesom din personlige idé med at give en unik gave i form af en skøn Willow Tree-skulptur, er intet ved de hengivende skulpturpositurer og dansende kropssprog overladt til tilfældighederne. Bag alle vores udvalgte produkter af Willow Tree-kollektion, ligger der nemlig en langvarig artistisk og kreativ proces. Hvor kunstneren har ventet på at opdage den perfekte engleidé komme flyvende til sig, så hun kunne fange den og skabe den endelige perfektionistiske detalje i den pågældende skulptur. Det tager altid flere år at få en ny Willow Tree figur bragt til denne verden, men den er også altid værd at vente på. Du kan nemlig betragte din Willow Tree fgurs mange detaljer og livagtige kropssprog til evig tid.

Den levende skulptur

Det er måske ikke lige til at se med det blotte øje – Men giver du dig tid til at studere den enkelte og æstetiske Willow Tree-skulptur, vil du måske opdage bevægelserne i skulpturen. Noget af det helt særlige ved Willow Tree er nemlig, at de er skabt i en passioneret inspiration fra andre kunstgenrer. De overvældende energier fra fantastiske danse- og teaterforestillinger har gang på gang sat sig fast i den talentfulde kunstners hænder, der med ler og kniv har oversat den ene kunst til den anden, og givet os stærkt bevægende Willow Tree figurer i sidste ende. Det ser du tydeligt, når du vender og drejer hver enkelt skulptur og opdager, at der findes en ny bevægelse i hver vinkel.

”Jeg ved ikke hvordan det sker. Det er bare en form for magi som opstår, når du ser en kunstform, og går hjem for at oversætte det til en anden kunst”.

Susan Lordi

Willow Tree er for alle

Der findes Willow Tree figurer til alle særlige begivenheder og minder, som du danner dig i din tid på jorden. Om du vil hylde din kærlighed til din familie, glæde din kæreste eller fejre dine venners forlovelse. Eller om du vil mindes et helt særligt menneske, som ikke er blandt os på denne jord mere. Fælles for den jordnære og smukke serie er, at den bearbejder alle slags følelser, og har vist sig at have en healende effekt på mange mennesker rundt om i verden.

Willow Tree – En gave til gaveindustrien

Den prisbelønnede Willow Tree-serie bliver hver dag iagttaget og betragtet med opslugthed af mennesker verden over. I 1999 blev den talentfulde kunstner nemlig bedt om at masseproducere sin serie, og dermed sprede sit talent ud til hele verden, så mange flere kunne få glæde af hendes uimodståelige kunst. Du finder derfor fine Willow Tree figurer i mange tusinde hjem.

Susan Lordis spiren til interesse for at masseproducere Willow Tree, kom da hun så på gaveindustriens daværende udbud af kunstfigurer. Hun indså, at hun ville hjælpe ved at kreere noget helt nyt. Og som hun så det, havde gaveindustrien brug for et pust af ægte håndværk, der vil slå benene væk under hver eneste gavemodtager i verden. Hendes motivation drev hende til skabelsen af det Willow Tree som vi har glæde af i dag – og det er vi meget taknemmelige for!

”Min idé til Willow Tree-linjen skabte jeg som et svar til det jeg så på markedet i gaveforretninger, der var meget overdrevet, dekorativt og forjaget. Og jeg ville gerne bringe noget til verden, som havde en meget ren form, og uden ligegyldige detaljer. Jeg ville gøre kunsten så enkel, at beskeden, udtrykket og følelsen ville komme til udtryk i kropssproget som det eneste. Jeg tænkte: ’Måske kan det jeg undlader at skabe, tale stærkere til den enkelte’. Således at beskueren af mit værk kan ’fylde det manglende’ ud med sin egen historie. Så jeg ville gerne holde mit arbejde meget åbent for fortolkninger. Derved tror jeg på, at gavegiveren og gavemodtageren bliver en aktiv deltager i min kunst, når de giver og modtager. Og når det sker, bliver gaven meget mere personlig og unik. Fordi så vil de se det i min skulptur, som de har lyst til at se”.

Susan Lordi om Willow Tree

Om Susan Lordi

Før Susan Lordi kunne skrive sin anmelderroste Willow Tree-udstilling på CV’et, slog hun sine folder på flere kunstuniversiteter i Kansas, hvor hun skabte ’One of a kind’-skulpturer til stor glæde for de engagerede studerende og andre kunstinteresserede mennesker, der kunne få lov til at nyde hendes udstillinger til flotte arrangementer. Det er ikke nogen hemmelighed, at kunstneren har en lang og succesfuld kunsthistorie bag sig. Hun modtog i sin tid sit fornemme eksamensbevis (Master of Fine Arts) fra University of Kansas. Og med sit bevis, sine færdigheder og flotte håndværk, har hun rejst rundt i USA som gæsteforelæser på adskillige kunstakademier – herunder i Maine og North Carolina. Susan Lordis værker har hevet priser hjem til den helt store guldmedalje i både USA og på internationalt plan. Af trofæer på kaminhylden derhjemme, finder du blandt andet den eftertragtede ’Best of Show’, som hun modtog for sin udstilling i Seattle. Derudover har Susan Lordi modtaget en flot pris og megen ros for fiberkunst i Pittsburg, og vundet en pris for internationalt tekstil-design i Tokyo.