Søg
Close this search box.
Tilbud

Hero – Willow Tree figur

249,00 kr. 199,20 kr.

På lager

Beskrivelse

Hero – Willow Tree

Navn: Hero
Materiale: Polystone
Størrelse: 24,5 cm
Udtryk: Helt, vi ærer dig, beskytter dit minde

Selvom Hero figuren bærer på det amerikanske flag, så ærer Hero ikke blot tabet af amerikanske soldater, ej heller blot soldater, der faldet i andre landes tjenester. Hero ærer alle helte – også hverdagens helte, som vi ikke kan forestille os leve uden. Det kan være en forælder, en bror, en søster, en ven, en nabo, en kollega… Det er en person, der sætter sine spor i vores hjerter og som vi inderligt savner og sørger over, når de ikke længere er her.

Ved denne figur holder vi fast i mindet om vores helte, så de altid vil æres og aldrig glemmes.

”Jeg skar dette mindesmærke i dedikation til dem, der har lidt et tab under andres tjeneste. Jeg ønsker i stilhed at ære modet af helten, der er død og det daglige mod af helten, der er her endnu. Denne patriots sorg bliver også hædret. Der er andre figurer på markedet om patriotisme og ære, men jeg ønskede at skabe en, der anerkender det personlige tab.

Hero er et melankolsk værk. Jeg ser det meget som et mindesmærke. På et meget personligt plan er ”beskytter dit minde” et intimt løfte, lovet til en der ikke længere er her… Jeg håber, at gestussen af hendes favn afspejler nogle af disse ideer”

Susan Lordi

Var det noget med en personlig hilsen sammen med figuren? Så kan du på vores fine baser til Willow Tree figurerne få graveret en personlig hilsen på den påsatte messingplade – se dem her:

Træbase til Willow figur med personlig gravering (rund)
Træbase til Willow figur med personlig gravering – Fås også i firkantet.

Yderligere information

Title

Default Title