Søg
Close this search box.
Tilbud

Peace on earth – Willow Tree figur

259,00 kr. 207,20 kr.

På lager

Beskrivelse

Peace on earth – Willow Tree

Navn: Peace on earth
Materiale: Polystone
Størrelse: 22 cm
Udtryk: En omfavnelse af fred

Figuren, Peace on earth, er ikke bare utrolig smuk og følelses-vækkende, den har også et meget stærkt budskab. Det er et budskab og et håb om fred på jorden. Ikke en himmelsk fred, eller en metaforisk fred, men en reel fred på den reelle jord. Derfor er figuren malet i jordfarver, for at gøre den mere jordnær og menneskelige og for at få den til at skille sig ud fra englene og de englelignende figurer, Willow Tree ellers er så kendt for.

Selvom figuren blev skabt i 2001 er den stadig meget aktuel og er stadig en meget vigtig del af Willow Tree serien.

”Ideen om Peace on earth blev dannet da vores land lagde planer om, at gå i krig. På en måde, var det min respons. Jeg ønskede at gøre denne figur meget menneskelig, ikke en engel. Det handler ikke om himmelsk fred, men fred på jorden blandt os – hvad vi skal overveje nu. Jeg ville at hendes fødder skulle være på jorden, ikke flyve i skyerne. Jeg gav hendes kjole en kraftig jordfarve, for at gøre den jordnær. Lammet har altid symboliseret fred; kvinden, en fredsstifter. Fred – her på jorden – er hvad jeg har forsøgt at skildre i farve, symbolik og udseende”

Susan Lordi

Var det noget med en personlig hilsen sammen med figuren? Så kan du på vores fine baser til Willow Tree figurerne få graveret en personlig hilsen på den påsatte messingplade – se dem her:

Træbase til Willow figur med personlig gravering (rund)
Træbase til Willow figur med personlig gravering – Fås også i firkantet.

Yderligere information

Title

Default Title