Søg
Close this search box.

Gave til ham

Viser 1–60 af 155 resultater

En personlig gave til ham

Hos personlige gaver bestræber vi os på at tilbyde et bredt udvalg af personlige gaver til ham – uanset hvem han. Vi har personlige gaver til ham, der passer til enhver anledning, hvad end det er dåbsgaver til de helt må drenge eller konfirmationsgaver til de lidt større drenge. Vi har desuden også et udvalg, der udgør svendegaver og studentergaver til ham den unge mand, fødselsdagsgaver til både drenge og voksne mænd, bryllupsgaver og morgengaver, og ikke mindst gaver til Fars dags.

Hvad giver man drenge i dåbsgave?

Når du leder efter en gave til ham den lille ny, får du jo sjældent en ønskeliste fra hovedpersonen, og de ting som mor of far ønsker sig på vejne af lillemand er ofte upersonlige og af mere praktisk karakter. Så vil du finde en personlig gave at give til en lille dreng på hans dåbsdagen, kan du med fordel kigge blandt vores dåbsgaver, der byder på alt fra både personlige plakater som f.eks. denne:

Blå fødselsplakat med snegl - en personlig gave til forældrene til den lille ny

Til vores skønne piratskib sparebøsse med mulighed for personlig gavering med f.eks. barnets navn og fødsels- eller dåbsdato:

Piratskib sparebøsse med personlig gravering.
Piratskib sparebøssen med personlig gravering er en super fin, traditionel og meget personlig gave til blandt andet barnedåb.

Personlige konfirmationsgaver til drenge

Skal du finde en personlig gave at give til ham på hans konfirmationsdag, er mulighederne mange. I gamle dage gav man typisk et cigaretetui eller en lighter med personlig gravering. I dag er vores mest populære konfirmationsgaver til drenge er  vores sæt med slipsenåle og manchetknapper og vores lommeure med personlig gravering

Lommeur med personlig gravering
Vil du gerne give en sjov konfirmationsgave, der sætter smil på læben hos ham, kan du få lavet en plakat med navn samt personlige ord, der beskriver konfirmanden:

Personlig plakat til f.eks. konfirmanden eller studenten med valgfrie ord

Den personlige plakat kan også sagtens bruges til f.eks. studenten, ligesom flere af de ovennævnte gaver.

Personlige gave til ham der bliver student eller færdigudlært (svendegave)

Vores absolutte bestseller gave til studenterne uanset køn er vores personlige studenterkrus med navn og årstal:

Personlig gave til en HTX student med navn samt årstal på studentereksamen

Studenterkrusene fås med forskellige båndfarve på huerne, så de matcher de forskellige uddannelser. Mangler du en version, som vi ikke allerede har, så laver vi det uden ekstra beregning – Du skriver blot til os på kontakt@personligegaver.dk

En anden personlig gave til studenten kunne f.eks. være vores lommelærke, der kan indeholde 60 ml., og  hvor der er plads til en fin gravering på fronten. Lommelærken er en oplagt gave til ham, der bliver student, til at have med, når de unge mennesker drager ud på studenterkørsel

Flot lommelærke med gravering
Lommelærken kan ligeledes bruges som svendegave til ham der bliver færdigudlært. Skal det her være mere uddannelsesspecifikt, laver vi også jobrelaterede navnekrus som f.eks. dette:
Verden Bedste Tømrer - Et personligt navnekrus til Verdens Bedste Tømrer
Verden Bedste Tømrer – Et personligt navnekrus til Verdens Bedste Tømrer. Denne type krus fås til mange forskellige typer jobs, og har vi ikke den type du lige leder efter, så laver vi det uden beregning.

Fødselsdagsgave til ham

Leder du efter den perfekte fødselsdagsgave til ham, handler det rigtig meget om at kende ham, du skal give en gave, eller forhøre dig hos nogle, der kender ham rigtig godt. Hvad interesserer ham? – Er det fodbold, spiller han golf, eller måske musik? Når du har fundet nogle søgeord, skriver du dem i søgefeltet og så kan dit resultat f.eks. se sådan her ud:

Personlige gaver til golfspilleren - se mere på PersonligeGaver.dk
Personlige gaver til golfspilleren – se mere på PersonligeGaver.dk

Måske er det din kæreste, du gerne vil give en personlig gave, og så er vi måske mere ude i en gave der udtrykker dine følelser for ham:

Sølvkrus - en personlig gave til verdens bedste kæreste
Sølvkrus med perlemorseffekt – en personlig gave til verdens bedste kæreste

Fars dags gaver til verdens bedste far

Leder du efter en Fars dags gave til ham fra dig og jeres børn eller leder du efter en Fars dags gave til din egen far, kunne nogle af vores fede tekstildesign måske være en mulighed:

T-shirt til en legendarisk ægtemand, far og bedstefar - Når du skal bruge en personlig gave til den sejeste mand i verden! Økologisk bomuld, op til str. 6XL
T-shirt til en legendarisk ægtemand, far og bedstefar – En personlig gave til den sejeste mand i verden!
Super Daddio T-shirt - inspireret af Super Mario. Personlig gave til far med børnenes navne.
Super Daddio T-shirt – inspireret af Super Mario. Personliggjort med børnenes navne.

Derudover er vores fars dags krus herunder især dette design vældig populært til Fars dag:

Blå krus med fed perlemorseffekt til verdens bedste far
Blå krus med fed perlemorseffekt til verdens bedste far

Skal det være lidt mere lækkert og eksklusivt, er en graveringsgave til ham altid en god idé. Her finder du blandt andet vores super lækre Zippo lightere, lommeure, slipsenåle sæt og meget meget mere, der alt sammen kan graveres med personlig tekst til modtager.

 

Vi håber hos PersonligeGaver.dk, at du kan finde lige nøjagtig den gave, der gør både glæde og gavn hos modtager, og vi hjælper gerne, hvis du måtte have brug for det. Send en mail på kontakt@personligegaver.dk