Søg
Close this search box.

Nak & Æd emaljekrus

249,00 kr.

Beskrivelse

Nak & Æd emaljekrus

Jeg er SÅ stolte over at kunne præsentere jer for vores helt vildt fede orange emaljekrus, som du kan få personliggjort med en hvilken som helst helt og aldeles valgfri tekst.

Designet er inspireret af logoet til det populære TV-program Næk og Æd, hvor vores helt egne nationalhelte Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk ofte drikker af de fedeste orange emaljekrus.

Designet er skabt på baggrund af en forespørgsel fra en kunde, så stor tak til Mette for inspiration til denne idé, som jeg er ganske sikker på, bliver et kæmpe hit!

Krusene er ca. 7,7 cm høje og har en diameter på ca. 8,5 cm. Krusene er perfekte til friluftliv, da de vejer meget lidt.

Har du ønsker til et design, som du ikke kan finde på shoppen, så tøv ikke med at sende mig en mail på kontakt@personligegaver.dk, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre!

De bedste hilsner
Maria Brødsgaard
PersonligeGaver.dk

Sådan får du fingre i et lækkert Nak & Æd emaljekrus

Indsæt din ønskede tekst i tekstfeltet (OBS! Feltet er begrænset til 50 tegn) og gennemfør købet. Vi opstiller teksten, som det er bedst muligt i forhold til designet. Designet bliver trykt på begge sider af emljekruset.