Søg
Close this search box.

Til Mors Dag

Viser 1–60 af 92 resultater

Har du en mor eller en anden moderrolle i dit liv, som fortjener en helt særlig tak på Mors Dag? Så finder du den perfekte gave til Mors Dag hos Personlige Gaver.

Vi har har et bredt udvalg af personlige gaver, der passer helt perfekt som gave til enhver mor eller moderfigur på Mors Dag. En mors dags gave behøver jo bestemt ikke kun være til ens mor. Det kan også være en stedmor, en bonusmor eller sågar en bedsteforældre eller plejemor, der har udfyldt en moderrolle for lige netop dig i dit liv.

Hos Personligegaver.dk finder du mange forskellige gaver, der egner sig til Mors Dag. Vi har et bredt udvalg af Willow Tree figurer, hvor du helt sikkert kan finde en, der udtrykker lige nøjagtig den følelse, du gerne vil signalere med din gave. Der er mulighed for at tilkøbe en base til alle vores Willow Tree figurer, hvor vi sætter en messingplade på, hvorpå du får graveret din personlige hilsen til din mor på Mors Dag.

Ud over Willow Tree figurer med personlig graveret hilsen, har vi også mange andre graveringsgaver. Vi har alt fra bogmærke til smykkeskrin og ægte evighedsroser belagt med 24 karat guld.

Ud over graveringsgaver finder du også kopper og plakater, der henvender sig direkte til mødre eller andre moderroller – Se det hele og meget mere hos PersonligeGaver.dk

Har du brug for at vi tilretter en tekst eller et design, er vi åbne for forslag. Send os blot en mail med din forespørgsel på kontakt@personligegaver.dk, så ser vi på det.

Kære Kunde

Vi er på ferie, og ordrer vil derfor først blive behandlet mandag d. 22. juli. Vi håber på din forståelse. God sommer!

De bedste hilsner
PersonligeGaver.dk