Søg
Close this search box.

Stjerneformet skrin med gravering

349,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Fineste stjerneformet tand- eller smykkeskrin med personlig gravering

Et stjerneformet smykkeskrin er den perfekte måde at opbevare dine smykker på. Det tilføjer en magisk touch til dit værelse og holder dine smykker organiserede og sikkert. Uanset om du har øreringe, halskæder eller ringe, kan dette smykkeskrin rumme det hele. Så næste gang du vil tilføje et strejf af stjernestøv til din smykkekollektion, så er et stjerneformet smykkeskrin det helt rigtige valg!

Et stjerneformet smykkeskrin lavet i rustfrit stål er ikke kun smukt, men også holdbart og modstandsdygtigt over for korrosion. Med muligheden for at få graveret en personlig tekst på smykkeskrinet, kan du tilføje en ekstra speciel og unik detalje. Uanset om det er en kærlig besked, et vigtigt citat eller en særlig dato, vil den personlige gravering gøre smykkeskrinet endnu mere betydningsfuldt.

Personlig gave til barnedåb, konfirmation eller til studenten

Det stjerneformede smykkeskrin kan gives til mange begivenheder. Det er en ideel gave til barnedåb, konfirmation eller til den nyudklækkede student, hvor man kan give sølv smykkeskrinet for sig selv eller som en del af en gave sammen med et smykke. Sølvsmykkeskrinet kan udover mælketænder og smykker naturligvis også anvendes til opbevaring af den første hårtot og egner sig derfor også som gave til den nyfødte eller som gave til barnedåb.

Skrinet er især velegnet til drenge, da det er mere råt end f.eks. de hjerteformede smykkeskrin. Skrinet er foret med sort velour indeni, og på låget graverer vi din helt personlige tekst til modtager.

Produktoplysninger:

Materiale: Rustfrit stål
Farve: Sølvfarvet (forniklet)
Anbefalet antal graveringstegn: 3 linjer med max ca. 20 tegn pr. linje – for at det ikke bliver for småt

  • OBS! Husk at vælge skrifttype og indsæt din ønskede graveringstekst.

 

På udkig efter et mere feminint smykkeskrin? – Se vores små, fine organisk formede hjertesmykkeskrin her:  

Organisk, sølvfarvet hjertesmykkeskrin med personlig gravering og sort velour på indersiden

Yderligere information

Title

Default Title

Kære Kunde

Vi er på ferie, og ordrer vil derfor først blive behandlet mandag d. 22. juli. Vi håber på din forståelse. God sommer!

De bedste hilsner
PersonligeGaver.dk