Søg
Close this search box.

Til barnedåb

Viser alle 22 resultater

Skal du bruge en gave til barnedåb?

Hos PersonligeGaver.dk finder du et bredt udvalg af gaver, der egner sig godt som gave til barnedåb. Læs mere om både vores traditionelle og vores utraditionelle gaveforslag her.

Traditionelle gaver til barnedåb

Blandt de mere traditionelle gaver til barnedåb finder vi graveringsgaver. Graveringsgaver er f.eks. smykkeskrin, skrin til mælketænder, sparebøsser, bestik, smukker med mere, der alle personliggøres med graveringer, hvor man oftest skriver barnets navn og evt. enten barnets fødselsdato eller dets dåbsdato.

Traditionelt har man mest brugt at skrive barnets dåbsdato, men eftersom det er en dato, der faktisk ikke betyder ret meget for de fleste i dag, så vælger mange i dag at få skrevet barnets fødselsdato i stedet.

Se alle vores graveringsgaver til barnedåb her

Populære gaver til barnedåb

Selvom vores graveringsgaver er voldsomt populære, er der dog alligevel en gave til barnedåb der vinder mere og mere indpas blandt den yngre del af befolkningen, når de er på udkig efter mere utraditionelle gaver at give til barnet, og det er vores fødselsplakater.

Som en mere utraditionel gave til barnedåb har vi nemlig designet en række fødselsplakater, der alle fås i 4 forskellige størrelser og laves personlige med barnets eget navn samt alle dets fødselsdata som længde, vægt, osv.

Se vores personlige fødselsplakater her