Søg
Close this search box.

Rundt smykkeskrin med personlig gravering

299,00 kr.

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Flot lille sølvfarvet rundt smykkeskrin

Skrinet er foret med blå velour indvendigt, så du undgår at smykkerne bliver ridsede. Vi graverer den ønskede tekst på låget af smykkeskrinet. Smykkeskrinet er en oplagt gave til en lang række begivenheder, hvor man gerne vil markere en særlig dag, skabe et særligt minde eller blot give en personlig gave, der med garanti ikke skal byttes.

Sølv smykkeskrinet er mere end blot til smykker

Det lille runde sølv smykkeskrin er bestemt ikke kun egnet til smykker – det er også oplagt at bruge til opbevaring af f.eks. barnets første hårtot eller mælketænder. Få f.eks. graveret “Mynte – 01.05.2022”, “Mathildes mælketænder” eller “Milles første hårtot” på låget af skrinet, og du har skabt et minde for livet til modtager.

Produkt oplysninger:

Størrelse: 5,3 cm. i diameter og 3,0 cm. høj
Materiale: Rustfrit stål
Farve: Sølvfarvet
Anbefalet antal graveringstegn: Max 3 linjer med max hhv. 15-20-15 tegn i alt. (Teksten kan godt være længere, men teksten bliver blot mindre og mindre, jo mere der skal klemmes ind.)

  • OBS! Husk at vælge skrifttype og indsæt din ønskede graveringstekst. Vi sørger altid for at teksten er centreret. Der kan ikke graveres tegn som f.eks. hjerter.

 

Se desuden dette skrin i rose gold her: 

Rosegold smykkeskrin med personlig gravering

 

Yderligere information

Title

Default Title