Søg
Close this search box.

Tekstiler

Viser 1–60 af 126 resultater

Personliggjort tøj med navn, årstal, etc.

Hos Personlige Gaver laver vi vores egne designs som vi trykker på t-shirts, sweatshirts, hoodies, sweatpants, mm. Vores tøjserier henvender sig til både børn og voksne og vi prøver at ramme alle former for interesser, så tøjet på den måde bliver så personligt som muligt. Derfor har vi blandt andet designs der henvender til alt fra hende der er gravid og ham der har fødselsdag til gamere og golfspillere.

Har du en idé til et design, som du ikke lige kan finde på hjemmesiden, udvikler vi designet i samarbejde med dig. Du kontakter os blot på kontakt@personligegaver.dk med din idé, og så vender vi tilbage med et udkast. Det koster INTET, før du bestiller, og der er ingen krav til stykantal.

Tekstilprint i små oplag

Er du lille erhvevsdrivende eller upcomming indenfor hvad som helst, kan det være interessant for dig at få lavet udarbejdet et logo og trykt nogle få antal tekstiler med dit eget design. Det kan både være arbejdsrelateret men også på sports- eller hobbyplan. Vi hjælper gerne med både design og tekstilprint i små oplag, og vi er yderst konkurrencedygtige på prisen. Kontakt os på 24632221 for mere info.

PersonligeGaver.dk er en dansk enkeltmandsvirksomhed med et tårnhøjt serviceniveau – præcis som det skal være.