Søg
Close this search box.

T-shirt til en legendarisk ægtemand, far og bedstefar

299,00 kr.

Beskrivelse

SKØN T-shirt til en legendarisk ægtemand, far og bedstefar

Oplagt gave til ham, der skal til at være eller lige er blevet bedstefar. Designet tilrettes og T-shirten personliggøres med alle hans personlige årstal.

T-shirten fremstilles i lækker økologisk bomuld, og fås fra størrelse XXS til str. 4XL

T-shirten er en oplagt gave til Fars dag, men egner sig bestemt også til fødselsdagsgave eller julegave til bedstefar, eller den kan gives til den kommende bedstefar, der endnu ikke ved, at barnebarnet er på vej.

Ønsker du dette design uden en eller flere af linjerne, er dette bestemt også en mulighed – Du undlader simpelthen bare et udfylde de felter, som du ikke ønsker på designet, og så laver vi T-shirten uden disse linjer. Fødselsår er det eneste påkrævede felt, så du kan i realiteten nøjes med det, og vil således modtage en T-shirt med teksten “Legend since XXXX”.

Har du et ønske om dette design på en anden farve T-shirt , sweatshirt eller hoodie, eller skal du bruge en anden størrelse (alle størrelser op til størrelse 6XL er muligt, men kun i udvalgte farver), end de der er angivet, så send os en mail, så ser vi på, hvad der kan lade sig gøre: kontakt@personligegaver.dk

Se desuden vores super fede Super Dad T-shirt lige her: 

Über cool Super Dad T-shirt - Til den sejeste far i verden! 

 

Yderligere information

Størrelse

XXS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Kære Kunde

Vi er på ferie, og ordrer vil derfor først blive behandlet mandag d. 22. juli. Vi håber på din forståelse. God sommer!

De bedste hilsner
PersonligeGaver.dk