Søg
Close this search box.

Guld hjerte-hængelås m/personlig gravering

249,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Guld hjerte-hængelås med personlig indgravering 

En guld hjerte-hængelås er en rigtig kærligheds-/kærestegave, til din partner der bærer nøglen til dit hjerte. På hjertet graverer vi din helt egen personlige tekst i form af jeres navne, en særlig dato, et lille digt eller noget helt 4. Hængelåsen sendes afsted i en fin sort gaveæske lige klar til at give som gave.

Produktoplysninger:

Størrelse: Måler 5,5 x 4,5 cm
Farve: Guld
Materiale: Rustfrit stål
Gaveæske: Ja
Antal graveringstegn: På forsiden kan der max være 2 linjer med 15 tegn på hver, på bagsiden kan du have optil 4 linjer med op til 15 tegn på hver.

  • OBS! Husk at vælge skrifttype og indsæt din ønskede graveringstekst. Vi sørger altid for at teksten er centreret. Der kan ikke graveres tegn som f.eks. hjerter.
  • Hvis du vælger at udfylde mere end 2 linjer, skriver vi automatisk teksten på bagsiden af hængelåsen.

Gave til ham og hende på jeres årsdag eller bryllupsdag

Leder du efter søde gaver til kæresten, så find noget som kan symbolisere jer begge og jeres kærlighed til hinanden. På hængelåsen kan der f.eks. graveres

“Line & Mads
07.07.2017”

Det er en perfekt årsdags gave til hende , og en romantisk gave til kæresten. Skal I en tur til Paris, kan hængelåsen medbringes og låses på “kærligheds broen” så jeres kærlighed vil foreviges. Der medfølger en nøgle, som efterfølgende kan smides i floden, så inden vil kunne bryde jeres kærlighed.

Hængelåsen kan også gives som morgengave til din kommende kone, eller som gave til den veninde der har alt, for at vise hende hvor meget du elsker hende. Det er altså både en god venindegave, kærestegave, gave til konen eller måske endda en gave til mor på Mors Dag.

 

Denne hængelås fås også i sølv og rose gold – Se dem her. 

Yderligere information

Title

Default Title

Kære Kunde

Vi er på ferie, og ordrer vil derfor først blive behandlet mandag d. 22. juli. Vi håber på din forståelse. God sommer!

De bedste hilsner
PersonligeGaver.dk