Søg
Close this search box.

Bogmærke m/personlig gravering

199,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Få dit eget personlige bogmærke med gravering

Et bogmærke er en rigtig god gaveide til enhver der elsker at læse bøger. En oplagt gaveidé, men bestemt også en lækker ting at købe til sig selv, hvis man er glad for at læse. Bogmærket er i rustfrit stål og vi graverer lige præcis den tekst du ønsker!

Giv et personligt bogmærke i gave

Et æstetisk bogmærke i et tidløst design forbedrer med garanti dine kæres læseoplevelser. Vi indgraverer eventuelt navnet på læseren i bogmærket, eller måske et citat fra den heldige modtagers yndlingsbog. Indgraveringen kan også bestå af noget helt tredje, som du selv bestemmer.

Den bedste gave til hende eller ham

Leder du efter kreative gaver til hende eller ham, som elsker at læse? Så vil et personlige bogmærke med gravering helt sikkert være et hit, uanset alder. Bomærket kan også gives som en unik gave til svigermor eller gaven til mor, som skal forkæles uden en særlig lejlighed, men blot fortjener at vide, at hun gør det godt og er elsket.

Produktoplysninger

Størrelse: 14 cm. lang foruden kæden, der måler 7 cm.
Materiale: Rustfrit stål
Farve: Sølvfarvet
Gaveæske: Ja
Antal graveringstegn: 1 linje med max 35 tegn

  • OBS! Der kan ikke graveres tegn som f.eks. hjerter.

Se alle vores graveringsgaver her. 

Hvor kom vi fra?

Forhåbentligt ikke fra æselører. I så fald er bogmærket et absolut must til din kæreste, din ven eller dine forældre, som holder af at fordybe sig i litteraturens verden, og mangler noget ordentligt at markere sine sider med, så han eller hun aldrig mere skal være i tvivl om, hvortil i bogen han eller hun er nået.

Rent design i rustfrit stål 

Fysiske bøger forbliver favoritten frem for e-bøger hos læsere verden over, fordi selve oplevelsen og relationen til bogen er stærkere, når vi sidder med siderne i hænderne. Derfor bidrager du til læsehestens indlevelse i bøgerne med et bogmærke i et rent design, som ikke tager fokus, men alligevel forbliver personligt med din indgravering.

Et yderst personligt bogmærke

Med din personlige hilsen på den ene side, og en ergonomisk fordel på den anden, stiger din ven eller kærestes læselyst til et helt nyt niveau med din personlige gave. Bogmærkets design gør det nemlig let for læseren at læse linjerne som de er, når han eller hun holder det rustfri stål under den pågældende sætning. Yderligere besidder det sølvfarvede bogmærke en kæde, der sørger for, at mærket forbliver på sin plads i bogen.

Gaven til alle dine bogkendere

Hvad end det er din mor, der elsker at krybe under dynen med en god krimi, eller din kæreste, der er i gang med den spændende biografi. Det kan også være din bror, der sidder med hovedet begravet i sine bogtårne af lærebøgernes pensum. Dit personlige bogmærke bliver et sikkert hit til alle dine bekendtskaber uanset deres aldre og interesser.

Yderligere information

Title

Default Title