Søg
Close this search box.

Til Fars Dag

Viser 1–60 af 71 resultater

Gaver til Fars Dag

I denne kategori finder du PersonligeGaver.dk´s bud på personlige gaver til far på Fars Dag. PersonligeGaver.dk´s mission er et udvikle personlige gaver til enhver lejlighed gennem hele livet – herunder også Fars Dag. Vores vision er nemlig at alle skal have let adgang til at kunne give deres elskede meget personlige gaver. Gaver med omtanke. Gaver der vigtigst af alt ikke skal byttes – Også til Fars Dag!

Graveringsgaver til Fars Dag

Blandt vores bud på personlige gaver med gravering til Fars Dag finder du blandt andet lommeure, lommelærker, oplukkere og vores absolut mest populære gave til Fars Dag; vores gaveæsker med personlig graveret  slipsenål og manchetknapper. Her har du mulighed for at gravere f.eks. “verdens bedste far” eller din far navn på slipsenålen og f.eks. hans initialer eller hans børns navne på manchetknapperne.

Spiller din far golf?

Vores næstbedst-sælgende produkt, når det kommer til Fars Dag er vores golfsæt i 6 dele; 3 tees, 1 pitch fork og 2 markører i sort gaveæske. Der må være utrolig mange golfspillende fædre derude, for jeg har ved Gud graveret mange markører op mod Fars Dag.

Personligt krus til Far

Jeg har designet en serie af krus til både mænd og kvinder, hvor budskabet er “Du den bedste i verden for mig”, og vores “Verden bedste mand”-krus fås blandt andet med teksten “Verdens Bedste Far”.

Hvornår er det Fars Dag?

Fars Dag falder altid d. 5. juni, ligesom Grundlovsdag.

Hvad sker der ellers d. 5. juni?

Jo faktisk er Fars Dag og Grundlovsdag slet ikke de eneste sammenfald d. 5. juni. Ifølge FN’s kalender er d. 5. juni også både International miljødag samt International dag for kampen mod ulovlig fiskning.

Hvis din far er helt skudt i fiskning, er du simpelthen nødt til at se vores plakat med teksten “If I´m Not Fishing – I´m Thinking about it” .

Hvorfor fejrer vi Fars Dag?

Vi har i Danmark taget traditionen, om at hylde og fejre fædre på deres helt egen dag, til os fra USA, hvor også Mors Dag stammer fra. Faktisk er Fars Dag en efterligning af Mors Dag, der kom til mange år før. Fars Dag er dog aldrig blevet nær så udbredt som Mors Dag – hverken i USA eller i Danmark.

Jeg håber, at du finder den helt perfekte gave til din far på Fars Dag på PersonligeGaver.dk – Jeg vil i hvert fald gøre mit til at blive ved med at udvide sortimentet, så der igen næste år er flere nye personlige gaver at vælge imellem til far på Fars Dag.

De bedste hilsner
Maria Brødsgaard
PersonligeGaver.dk

Kære Kunde

Vi er på ferie, og ordrer vil derfor først blive behandlet mandag d. 22. juli. Vi håber på din forståelse. God sommer!

De bedste hilsner
PersonligeGaver.dk