Søg
Close this search box.

Guldfarvet slipsenål og manchetknapper med indgravering

349,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Gavesæt med guldfarvet slipsenål og manchetknapper

Smart og stilfuldt sæt med guldfarvet slipsenål og manchetknapper. Slipsenålen er et krokodillenæb, og manchetknapperne karismatiske og firkantede. Gavesættet sendes i en fin, lille, sort gaveæske. Gavesættet er en meget personlig gave og oplagt at give til enhver mand til en hvilken som helst lejlighed. Sættet med krokodillenæb slipsenål og firkantede manchetknapper fås også i sølvfarvet – Se det her. 

En personlig gave til ham

Det stilfulde gavesæt, kan bruges af både unge moderne mænd og mænd som er kommet op i årene. Uanset om det er en personlig gave til kæresten eller en personlig gave til far, får du muligheden for at sætte dit eget præg på gavesættet, da vi graverer din tekst på begge manchetknapper og slipsenålen.

På manchetknapperne kan der f.eks. graveres modtagerens initialer og på slipsenålen fornavn, efternavnet, firmanavn eller et evt. kælenavn.

Vi graverer både manchetknapper og slipsenålen, med din personlige tekst. Sættet kan gives til enhver, også som gave til morfar eller gave til bedstefar. Hvem end, der skal have sættet som en gave, vil tænke på dig, hver gang det bæres. Det er gaven, der bliver ved med at gi’.

Produktoplysninger:

Størrelse: Slipsnål: 6,5 x 0,9 cm. Manchetknapper: 1,6 x 1,6 cm
Farve: Guldfarvet
Materiale: Rustfrit stål
Gaveæske: Ja, sort papæske.
Anbefalet antal graveringstegn: Manchetknapper: Max 4 tegn pr. manchet (optimalt 2), Slipsenål: 1 linje med max 20 tegn

  • OBS! Husk at vælge skrifttype og indsæt din ønskede graveringstekst til henholdsvis slipsenål og manchetknapper. Vi sørger altid for at teksten er centreret. Der kan ikke graveres tegn som f.eks. hjerter.

Slipsenål og manchetknapper med logo

Har du bruge for guldfarvet slipsenål og manchetknapper med logo, kan vi også være behjælpelig med det. Send en mail på kontakt@personligegaver.dk med dine ønsker, så finder vi sammen en løsning.

Med på moden med en personlig slipsenål

Manchetknapper og især slipsenåle er blevet in igen i de seneste år, og vi sælger flere af disse sæt end nogensinde før. Det er der flere gode grunde til: Den stilfulde mand i skjorte og slips vinder roligt men stødt indpas i modebilledet igen, og her er slipsenål og manchetknapper et must have. Slipsenålen holder nemlig styr på den velklædte herres outfit på flere måder. Du kan læse en guide til slipsenåle og anden lir hos Den Velklædte Mand.

Foruden den uundværlige og praktiske funktion som slipsenålen har med at holde slipset ind til skjorten – både når der spises og i blæsevejr, så tager slipsenålen sammen med manchetknapperne også den moderne påklædning til nye højder med sin diskrete og vigtige tilstedeværelse. Med din personlige indgravering i det glinsende og sølvfarvede skær, vil slipsenålen efterlade et positivt indtryk hos de omkringværende mennesker og måske endda sende et vigtigt budskab?

Yderligere information

Title

Default Title