Søg
Close this search box.

Lommelærke med gravering

249,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Lommelærke i rustfri stål med gravering

Flot, lille lommelærke, der kan indeholde 60 ml. af de stærke sager. På lommelærken graverer vi din besked eller hilsen til modtager.

Lommelærken kunne være en god ide som pakkekalendergave, eller som fars dags gave eller hvad med at give den i julegave til bedstefar?

Oplagt gave til jægeren, vandreren eller friluftsmanden

Den flotte lommelærke er en fin gave, som modtager altid kan have med sig på telttur, jagt eller lejr i det fri. På den måde kan han altid have en lille skarp med at varme sig på, uden risiko for at flasken går i stykker.

Er du selv dus med himlens fugle og skovens grønne træer? Og elsker du at befinde dig under uden for hjemmets fire vægge? – Så er din nye lommelærke en oplagt beholder at tage med til turen! Lommelærken er ideel at have med på farten grundet sin lille størrelse.

Den lille lommelærke har sin berettigelse i både vandrerygsækken, i picnic-kurven samt i baglommen, og er derfor altid en god gave til ham eller hende, som af og til drager ud på mindre eller større eventyr. Tilføj blot din dosis af personlig kærlighed på flaskens ydre, og lad din gavemodtager stå for resten.

Hæld de gode dråber på en personlig lommelærke

Lad dig selv eller en du holder af nyde sine yndlingsdråber på personlig og elegant vis med din graverede lommelærke, der kan indeholde op til 60 ml. af det bedste fra barskabet. Det æstetiske design i det sølvfarvede look lægger op til, at du kan få din en lille én til ansigtet – lige når du lyster. Og med din fine og personlige indgravering i stålet, får enten du selv eller din gavemodtager blot endnu en grund til at synge gladelig med på fuglenes fløjten, når turen går til begivenheder under åben himmel. Låget sidder fast på lommelærken, og vil derfor ikke blive mistet på noget tidspunkt. Lommelærken er derfor også genial til festivaler, karnevaler og lignende, hvor der skal indtages alkohol, mens man er i bevægelse.

Produktoplysninger:

Størrelse: Måler 7 x 7 cm.
Mængde: 60 ml.
Farve: Sølvfarvet
Materiale: Rustfrit stål
Gaveæske: Ja
Antal graveringstegn: Max 4 linjer med max 25 tegn pr. linje

  • OBS! Husk at vælge skrifttype og indsæt din ønskede graveringstekst. Vi sørger altid for at teksten er centreret. Der kan ikke graveres tegn som f.eks. hjerter.

 

Se desuden også lommelærkens lillebror – Vores lommelærke-nøglering, der kan indeholde 30 ml. 

 

Yderligere information

Title

Default Title