Søg
Close this search box.
Tilbud

Slipsenål og runde manchetknapper i sølv

249,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Eksklusiv æske med slipsenål og runde manchetknapper

Stilfuld og personlig gave til manden med virkelig god stil. Køb nu, og design dit eget sæt med runde sølvfarvede manchetknapper og matchende slipsenål. Personliggør slipsenål og manchetknapper med dit helt eget valg af skrifttype og graveringstekst. Dette fine gavesæt præsenteres flot og opbevares sidenhen stilfuldt i en smuk sort velouræske beklædt med hvid satin. Sættet personliggøres med indgravering, og kan anvendes af den stilfulde mand til enhver lejlighed, hvor dress code er skjorte og slips.

Med på moden med en personlig slipsenål

Manchetknapper og især slipsenåle er blevet in igen i de seneste år, og vi sælger flere af disse sæt end nogensinde før. Det er der flere gode grunde til: Den stilfulde mand i skjorte og slips vinder roligt men stødt indpas i modebilledet igen, og her er slipsenål og manchetknapper et must have. Slipsenålen holder nemlig styr på den velklædte herres outfit på flere måder. Du kan læse en guide til slipsenåle og anden lir hos Den Velklædte Mand.

Foruden den uundværlige og praktiske funktion som slipsenålen har med at holde slipset ind til skjorten – både når der spises og i blæsevejr, så tager slipsenålen sammen med manchetknapperne også den moderne påklædning til nye højder med sin diskrete og vigtige tilstedeværelse. Med din personlige indgravering i det glinsende og sølvfarvede skær, vil slipsenålen efterlade et positivt indtryk hos de omkringværende mennesker og måske endda sende et vigtigt budskab?

Slipsenål og manchetknapper med logo

Har du bruge for slipsenål og manchetknapper med logo, kan vi også være behjælpelig med det. Send en mail på kontakt@personligegaver.dk med dine ønsker, så finder vi sammen en løsning.

Skal slipsenål og manchetknapper hellere være guldfarvet? – Så se vores fine guldfarvede sæt med firkantede manchetknapper lige her. 

Produktoplysninger:

Størrelse: Slipsnål: 4,8 x 0,9 cm. Manchetknapper: 2 cm i diameter
Materiale: Sølvfarvet rustfrit stål
Gaveæske: Sort velouræske beklædt med satin
Anbefalet antal graveringstegn: Manchetknapper: 5 tegn pr. manchet, Slipsenål: 1 linje med max 20 tegn

  • OBS! Husk at vælge skrifttype, og indsæt din ønskede graveringstekst til henholdsvis slipsenål og manchetknapper. Vi sørger altid for, at teksten er centreret.

 

Yderligere information

Title

Default Title