Søg
Close this search box.

Personligt krus til konfirmanden

199,00 kr.

Beskrivelse

Personligt krus til konfirmanden

Sød gave til konfirmanden med navn, årstal og valgfrit tekst og farve

Nu har du muligheden for ikke bare et give en personlig gave til konfirmanden, men også for at give et evigt minde og måske endda et godt råd med på vejen? I hvert fald kan du her få lavet et personligt krus til konfirmanden, hvor der ud over navn og årstal er lavet plads til en valgfri tekst, der kan bruge til f.eks. et personligt ordsprog, et digt eller blot en personlig hilsen til konfirmanden. Vi kan, hvis du ønsker det, fremhæve specifikke ord med en særlig betydning med farve, som du ser på eksemplerne her.

 

De personlige krus til konfirmanderne er et standart hvidt keramikkrus, der rummer 330 ml. og fås som noget nyt nu med fuldkommen valgfri farve på den del af skriften der siger “KONFIRMAND” samt de ord, du gerne vil fremhæve. Skulle du have ønske om at hele konfirmationsdatoen kommer med på designet, så skriver du blot hele datoen.

 

Sådan bestiller du et personligt krus til konfirmanden

Indsæt navn, årstal, den valgfri tekst du ønsker på modsatte side af kruset, udfyld hvilke ord der skal fremhæves – adskil gerne ordene af kommaer, og vælg i farvevælgeren lige nøjagtig den farve, du synes, der skal være den primære farve ud over sort.

Så laver vi et krus til dig med alle dine ønsker.

 

..