Søg
Close this search box.
Tilbud

Irish charm – Willow Tree figur

199,00 kr. 159,20 kr.

På lager

Beskrivelse

Irish charm – Willow Tree

Navn: Irish charm
Materiale: Polystone, kobber
Størrelse: 14 cm
Udtryk: Må held og latter lyse dine dage

Irish charm er en skøn figur af en kvinde, der danser riverdance. På hendes hvide kjole er der en firkløver, der udover at symbolisere held og lykke også er stærkt koblet til den keltiske kultur – især Irland. Figuren er også stærkt inspireret af Irland og dens kultur. Riverdance, der er en meget energisk og glad form for dans, får figuren til at stråle så opløftende, virke levende og give en følelse af sorgløshed.

Irish charm er en perfekt held-og-lykke gave og vil være ideel at give op til en eksamen, jobsamtale eller op til andre store og nervepirrende begivenheder. Den kan også bruges til at sprede held og lykke generelt og til at få smilet frem hos ens venner og familie.

”Vi har modtaget mange ønsker om et værk, der udtrykker held og lykke, og dette er mit svar. Jeg blev inspireret af unge keltiske dansere og imponeret over kunstformen; det er sådan et unikt udtryk for denne kultur. Opløftende, så levende, glad… sorgløs!”

Susan Lordi

Var det noget med en personlig hilsen sammen med figuren? Så kan du på vores fine baser til Willow Tree figurerne få graveret en personlig hilsen på den påsatte messingplade – se dem her:

Træbase til Willow figur med personlig gravering (rund)
Træbase til Willow figur med personlig gravering – Fås også i firkantet.

Yderligere information

Title

Default Title