Tilbud

Bloom – Willow Tree figur

199,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Bloom – Willow Tree

Navn: Bloom
Materiale: Polystone
Størrelse: 14 cm
Udtryk: Ligesom vores venskab… levende og evig konstant

Grundet den lange blomstringstid, symboliserer liljerne i denne nydelig figur, et evigt, supportende og konstant venskab. Figuren af en kvinde i hvidt har favnen fuld af liljer i rødlige farver. Liljerne er smukt gradueret i farverne – fra grøn til rød – og får dem til at fremstå så ægte, at man får lyst til at dufte til dem.

Liljernes stærke farve står i stor kontrast til de ellers så afdæmpede farver, Willow Tree figurerne ofte har, og gør at Bloom virkelig er iøjnefaldende. Bloom er en god gave til den ven eller veninde, der har holdt ud i tykt og tyndt og som stadig varer ved.

”Calla liljer er en frisk overraskelse – opløftende i form; forfriskende i farve. Jeg ønskede at udtrykke deres vitalitet med en opbyggende graduering af farve, startende med limegrøn, der glider over til koral, blandet med vinrød. Og Calla liljer har også en lang blomstrende sæson… Så denne blomsts kvaliteter repræsenterer støttende, konstant venskab. Den slags ven, der forbliver ved vores side, løfter vores ånd gennem det bedste og det værste”

Susan Lordi

 

Yderligere information

Title

Default Title