Søg
Close this search box.
Tilbud

Blessings – Willow Tree figur

189,00 kr. 151,20 kr.

På lager

Beskrivelse

Blessings – Willow Tree

Navn: Blessings
Materiale: Polystone
Størrelse: 14 cm
Udtryk: Hver dag, uventede velsignelser

Denne utrolig smukke figur af en ung pige med mørkt hår og gyldent hårbånd taler til alle uanset etnicitet, religion eller oprindelse. Hun symboliserer en fejring af den mangfoldighed, der findes i vores kultur ved at glæde sig over hverdagens små mirakler og velsignelser.

Figuren skal minde os om at være taknemmelig over hvad vi har, glæde os over de velsignelser der findes hver dag. Den skal huske os på, at vi skal være ydmyge, men stadig kunne vise stor glæde over de små ting i livet. Og at vi skal huske at dele og hjælpe dem, der har det hårdere end os.

”Dette er tænkt som et universelt stykke af god vilje… hendes frisure og guld-nistret hårbånd, antyder en aura af fejring og specielhed. Blessings er en lille påmindelse om, at tælle vores velsignelser hver dag. Hun taler til enhver benævnelse eller etnicitet. Hun fejrer den rigdom af mangfoldighed i vores kultur”

Susan Lordi

Var det noget med en personlig hilsen sammen med figuren? Så kan du på vores fine baser til Willow Tree figurerne få graveret en personlig hilsen på den påsatte messingplade – se dem her:

Træbase til Willow figur med personlig gravering (rund)
Træbase til Willow figur med personlig gravering – Fås også i firkantet.

 

Yderligere information

Title

Default Title