Søg
Close this search box.

Personlig plakat med billede og tekst

199,00 kr.349,00 kr.

Beskrivelse

Få lavet en personlig plakat med billede og tekst efter eget ønske.

Denne plakat kan f.eks. være en morgengave til den kommende brud med et billede af jer og en personlig tekst, der enten betyder noget for jer, eller som beskriver dine følelser for din kommende brud eller dine forventninger for jeres kommende liv sammen som ægtefolk. Dette kan f.eks. også være en sangtekst, der har en helt særlig betydning for jer.

Plakaten kan også bruges som gave til brudeparret, hvor teksten kan en hilsen med ønsket om al held og lykke i deres fælles liv fremover.

Det er kun fantasien der sætter grænsen – dette design er kun rammen. Billedet er personligt og teksten er fri.

Denne plakat fås i 4 forskellige størrelser, og din personlige plakat printes i topprofessionel fotokvalitet. OBS! Der medfølger ikke ramme.

Sådan gør du

Vælg blot størrelse og gennemfør din bestilling. Hører vi ikke fra dig, kontakter vi dig efterfølgende i forhold til at få tilsendt et billede samt den tekst du ønsker på plakaten. Vil du være på forkant med dette, kan du sende os din tekst og foto på mail til kontakt@personligegaver.dk .

Når vores grafiker har lavet nogle udkast til din personlige fotoplakat af dig, sender vi det til dig på mail, så du kan godkende designet, inden vi printer det.

Du skal derfor beregne en behandlingstid på en personlig fotoplakat på op til 4 hverdage fra bestilling til vi sender din plakat, og derfor en samlet leveringstid på 5-7 dage fra bestilling til levering.

Yderligere information

Størrelse

21 x 29,7 cm. (A4), 29,7 x 42 cm. (A3), 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.

Kære Kunde

Vi er på ferie, og ordrer vil derfor først blive behandlet mandag d. 22. juli. Vi håber på din forståelse. God sommer!

De bedste hilsner
PersonligeGaver.dk