Søg
Close this search box.

Fødselsdagskrus med Pippi Langstrømpe & Co. – Emalje

249,00 kr.

Beskrivelse

Fødselsdagskrus med Pippi Langstrømpe & Co.

De sødeste fødselsdagskrus med alle de populære figurer fra Pippi Langstrømpe tegnefilmene. Krusene personliggøres med navn på modtager samt modtagers fødselsdato. Det personlige design trykkes på begge sider af kruset.

Krusene er gode gammeldags emaljekrus, hvilket vil sige, at de både er letvægts og ikke så let går i stykker, hvilket gør dem særlig velegnede til børn og outdoor brug.

Mine designs kan altid tilrettes og personliggøres yderligere. Så har du f.eks. et ønske om, at ændre en farve eller f.eks. ændre flaget til en anden nationalitet, så er det intet problem. Du skal blot sende mig en mail på kontakt@personligegaver.dk, og så laver jeg kruset lige præcis, som du ønsker det.

Emaljekrusene fås i 2 forskellige størrelser – En børnestørrelse, som jeg anbefaler til børn før skolealderen samt til folk der vandrer, og derfor tænker meget over vægten på deres grej, og en voksenstørrelse, som jeg anbefaler alle andre. Men i sidste ende er det jo en smags sag, og du kan se størrelserne på emaljekrusene her:

Mål på emaljekrus i børnestørrelse:

Indeholder ca.: 300 ml.
Diameter: 8 cm.
Højde: 8 cm.
Vægt: 130 gram

Mål på emaljekrus i voksenstørrelse:

Indeholder ca.: 450 ml.
Diameter: 9 cm.
Højde: 9 cm.
Vægt: 180 gram

Det anbefales at vaske emaljekrus op i hånden for længst mulig levetid.

Se desuden vores navnekrus med Peter Plys & Co.:

Sødeste navnekrus med alle de populære figurer fra Peter Plys tegnefilmene. Emaljekrusene fås i 2 forskellige størrelser.
Sødeste navnekrus med alle de populære figurer fra Peter Plys tegnefilmene. Emaljekrusene fås i 2 forskellige størrelser.

Yderligere information

Vælg karakter

Pippi, Hr. Nilsson, Annika, Tommy

Størrelse

Børnestørrelse, Voksenstørrelse