Søg
Close this search box.

Emil fra Lønneberg fødselsdagskrus

249,00 kr.

Beskrivelse

Personlige fødselsdagskrus med Ida & Emil fra Lønneberg

De sødeste fødselsdagskrus med navn og fødselsdato på modtager tilføjet designet på kruset. Det personlige design trykkes på begge sider af kruset.

Mine designs kan altid tilrettes og personliggøres yderligere. Så har du f.eks. et ønske om, at ændre en farve eller tilføje et eller andet til designet, så er det intet problem. Måske skal flaget være en anden nationalitet? Intet problem! Du skal blot sende mig en mail på kontakt@personligegaver.dk, og så laver jeg kruset lige præcis, som du ønsker det.

Emaljekrusene fås i 2 forskellige størrelser – En børnestørrelse, som jeg anbefaler til børn før skolealderen samt til folk der vandrer, og derfor tænker meget over vægten på deres grej, og en voksenstørrelse, som jeg anbefaler alle andre. Men i sidste ende er det jo en smags sag, og du kan se størrelserne på emaljekrusene her:

Mål på emaljekrus i børnestørrelse:

Indeholder ca.: 300 ml.
Diameter: 8 cm.
Højde: 8 cm.
Vægt: 130 gram

Mål på emaljekrus i voksenstørrelse:

Indeholder ca.: 450 ml.
Diameter: 9 cm.
Højde: 9 cm.
Vægt: 180 gram

Det anbefales at vaske emaljekrus op i hånden for længst mulig levetid.

Se desuden vores navnekrus med Pippi & Co.:

Personlige Pippi Langstrømpe & Co. navnekrus med alle de kendte figurer fra Pippi tegnefilmene. Personliggøres med modtagers navn.
Personlige Pippi Langstrømpe & Co. navnekrus med alle de kendte figurer fra Pippi tegnefilmene. Personliggøres med modtagers navn.

Yderligere information

Vælg design

Løbende Emil, Emil med træmand, Emil står på hænder, Eftertænksomme Ida, Ida med træmand, Emil & Ida stikker af, Emil, Ida og sneboldkampen

Størrelse

Børnestørrelse, Voksenstørrelse