Søg
Close this search box.

Mumi navnekrus – Emalje

249,00 kr.

Beskrivelse

Personlige Mumitroldene navnekrus

De sødeste Mumitroldene navnekrus med navn på modtager tilføjet designet på kruset. Det personlige design trykkes på begge sider af kruset.

Krusene er gode gammeldags emaljekrus, hvilket vil sige, at de både er letvægts og ikke så let går i stykker, hvilket gør dem særlig velegnede til børn og outdoor brug.

Mine designs kan altid tilrettes og personliggøres yderligere. Så har du f.eks. et ønske om, at ændre en farve eller tilføje et eller andet til designet, så er det intet problem. Du skal blot sende mig en mail på kontakt@personligegaver.dk, og så laver jeg kruset lige præcis, som du ønsker det.

Emaljekrusene fås i 2 forskellige størrelser – En børnestørrelse, som jeg anbefaler til børn før skolealderen samt til folk der vandrer, og derfor tænker meget over vægten på deres grej, og en voksenstørrelse, som jeg anbefaler alle andre. Men i sidste ende er det jo en smags sag, og du kan se størrelserne på emaljekrusene her:

Mål på emaljekrus i børnestørrelse:

Indeholder ca.: 300 ml.
Diameter: 8 cm.
Højde: 8 cm.
Vægt: 130 gram

Mål på emaljekrus i voksenstørrelse:

Indeholder ca.: 450 ml.
Diameter: 9 cm.
Højde: 9 cm.
Vægt: 180 gram

Det anbefales at vaske emaljekrus op i hånden for længst mulig levetid.

Se desuden vores navnekrus med Pippi & Co.:

Personlige Pippi Langstrømpe & Co. navnekrus med alle de kendte figurer fra Pippi tegnefilmene. Personliggøres med modtagers navn.
Personlige Pippi Langstrømpe & Co. navnekrus med alle de kendte figurer fra Pippi tegnefilmene. Personliggøres med modtagers navn.

Yderligere information

Vælg karakter

Mumi, Snorkfrøken, Mumimor, Mumifar, Lille My, Sniff, Mumrikken

Størrelse

Børnestørrelse, Voksenstørrelse