Søg
Close this search box.

Fødselsdagskrus med Peter Plys & Co.

249,00 kr.

Beskrivelse

Fødselsdagskrus med Peter Plys & Co.

De sødeste fødselsdagskrus med alle de populære figurer fra Peter Plys tegnefilmene. Krusene personliggøres med navn på modtager samt modtagers fødselsdato. Det personlige design trykkes på begge sider af kruset.

Krusene er gode gammeldags emaljekrus, hvilket vil sige, at de både er letvægts og ikke så let går i stykker, hvilket gør dem særlig velegnede til børn og outdoor brug.

Mine designs kan altid tilrettes og personliggøres yderligere. Så har du f.eks. et ønske om, at ændre en farve eller f.eks. ændre flaget til en anden nationalitet, så er det intet problem. Du skal blot sende mig en mail på kontakt@personligegaver.dk, og så laver jeg kruset lige præcis, som du ønsker det.

Emaljekrusene fås i 2 forskellige størrelser – En børnestørrelse, som jeg anbefaler til børn før skolealderen samt til folk der vandrer, og derfor tænker meget over vægten på deres grej, og en voksenstørrelse, som jeg anbefaler alle andre. Men i sidste ende er det jo en smags sag, og du kan se størrelserne på emaljekrusene her:

Mål på emaljekrus i børnestørrelse:

Indeholder ca.: 300 ml.
Diameter: 8 cm.
Højde: 8 cm.
Vægt: 130 gram

Mål på emaljekrus i voksenstørrelse:

Indeholder ca.: 450 ml.
Diameter: 9 cm.
Højde: 9 cm.
Vægt: 180 gram

Det anbefales at vaske emaljekrus op i hånden for længst mulig levetid.

Se desuden vores mumitroldene fødselsdagskrus med navn, dato og flag:

 

Personlige Mumitrolde fødselsdagskrus med de kendte figurer fra mumitroldene. Personliggøres med fødselsdato og navn på modtager.
Personlige Mumitrolde fødselsdagskrus med de kendte figurer fra mumitroldene. Personliggøres med fødselsdato og navn på modtager.

 

Yderligere information

Vælg karakter

Peter Plys, Æsel, Grisling, Tigerdyret, Kængu, Kængubarnet, Ugle, Ninka Ninus

Størrelse

Børnestørrelse, Voksenstørrelse

Kære Kunde

Vi er på ferie, og ordrer vil derfor først blive behandlet mandag d. 22. juli. Vi håber på din forståelse. God sommer!

De bedste hilsner
PersonligeGaver.dk