§ 1. Behandling af personoplysninger

I forbindelse med dit køb hos Personligegaver.dk indtaster du en række personoplysninger:

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med dit køb, da det er nødvendigt, for at vi kan levere varen og har dokumentationen ift. regnskabsloven. Vi gemmer dette i 5 år. Herefter sletter vi oplysningerne. Hvis du opdager fejl i de personoplysninger du har givet os, bedes du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan få dem rettet. Hvis du har bestilt levering, deler vi de nødvendige oplysninger med vores fragtfirma, PostNord, for at kunne levere din bestilling.

§ 2. Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på levering af varer eller på baggrund af dit samtykke til f.eks. digital markedsføring, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder bl.a. persondataforordningen (GDPR), ePR og databeskyttelsesloven.

Vi anvender kun dine oplysninger til det formål, de er indsamlet til. Vi sletter også dine data når de ikke længere er relevante og/eller formålet er udtjent.

Paylike fungerer som dataansvarlig i forhold til dine betalingsinstrumentoplysninger, se deres privatlivspolitik for mere information om behandlingen.

§ 3. Samtykke til behandling af personoplysninger

Hvis du har sat flueben i boksen ”Hold mig opdateret om nyheder og eksklusive tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige indtil du giver os besked på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage –dvs. afmelde dig nyhedsbrevet. Dette kan du enten gøre ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@personligegaver.dk

§ 4. Oplysning, ændring, indsigelse, data portabilitet og sletning af data

Under GDPR (persondataforordningen) har du ret til:

Hvis du ønsker at gøre brug af noget af ovenstående, kan du kontakte os på kontakt@personligegaver.dk

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: 

Dataansvarlig

CVR: 30461428
Personligegaver.dk v/ Maria Brødsgaard
Silkeborgvej 40
8653 Them
Tlf.: 24 63 22 21
kontakt@personligegaver.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid få dem rettet ved at kontakte os.

Få fjernet dine data

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også kontakte os via ovennævnte e-mailadresse.

Automatisk sletning af data

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Ret til at klage

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til

Datatilsynet
Borgergade 28,5.
1300 København

Tlf. 33 19 32 00

dt@datatilsynet.dk

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering vi foretager med brugerdata.

Profilering og automatiserede beslutninger foretaget af webshoppen bruges til markedsføring, produktforbedring samt statistik og analyse. Vi bruger det ikke til juridiske beslutninger eller til beslutninger der i særlig grad, vil påvirke en potentiel, nuværende eller tidligere kunde.

Hvordan profilerer vi?

Data på kunden deles med Facebook, Google Analytics, Shopify, MailChimp … og bruges bl.a. til at lave retargeting annoncering – annoncering til potentielle, nuværende og tidligere kunder. Kunder segmenteres efter alder, køn, placering i landet, enhed, styresystem mv. – med henblik på at kunne levere den bedste mulige oplevelse af både vores webshop, samt vores reklamer og anden annoncering.

Hvordan udbygges profilerne?

Profiler på brugere beriges automatisk med det data som de forskellige databehandlere har om brugeren i forvejen. En besøgende hos webshoppen, der lægges i et audience på Facebook knyttes automatisk til deres brugerhistorik, samt interesser og lign. (Som vi dog ikke har adgang til, men kan tilgå indirekte med markedsføring igennem fx. Facebook).

Eksempler på automatiserede beslutninger og generel profilering som vi foretager:

Vi segmenterer eller laver aldrig noget automatisk på baggrund af seksualitet, religion eller politiske præferencer eller kreditværdighed.

§ 5. Cookies

En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer. Det er kun det website der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. Cookie kan ikke indeholde vira eller lignende der kan at gøre skade på din computer. Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com

På Personligegaver.dk anvendes cookies, til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, og personliggøre markedsføringen, samt statistik- og trafikanalyse således din oplevelse som kunde kan blive forbedret. En teknisk funktionalitet der kan huske dine indstillinger.

Cookies kan slettes/blokeres her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sidst opdateret 16/03/22