Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Personligegaver.dk
v/ Maria Brødsgaard
Rustrupvej 36 
Gjessø
8600 Silkeborg

Tlf.: 24 63 22 21
Mail: kontakt@personligegaver.dk

Juridiske navn: Boho Mom Denmark
CVR-nr.: 30461428

Priser

Alle priser på PersonligeGaver.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive dansk moms. 

Hos Personligegaver.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Personligegaver.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms. 

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Alle ordrer modtaget inden klokken 15 på hverdage, hvor varen er på lager, vil blive sendt indenfor 2 hverdage med Post Nords pakkeservice. Du modtager et tracking-nummer via e-mail og sms. 

Vores erfaring er, at vores pakker er fremme indenfor 1-4 hverdage. Har du en sag der haster, vil vi gerne gøres opmærksomme på det på telefon 24632221, så vi kan yde vores bedste for at imødekomme dit behov. 

Når pakken er klar til afhentning, er det dit ansvar at få pakken afhentet inden tidsfristen. Afhentes pakken ikke inden tidsfristen, vil den blive sendt retur til os.

Skal pakken gensendes, opkræves der et forsendelsesgebyr på 49 kroner, derefter vil pakken blive sendt til nærmeste udleveringssted med den relevante transportør. Det er dit ansvar at formidle de korrekte oplysninger på din ordre, for at få de korrekte oplysninger på din forsendelse.

Ombytning

Passede størrelsen ikke? Vi giver 14 dages fuld byttegaranti på ikke-personliggjorte produkter. For at få ombyttet til anden størrelse, skal dette meldes til kontakt@personligegaver.dk inden varerne sendes retur. Du betaler selv fragten retur til os, samt fragten for en ny forsendelse. Vi kan være behjælpelige med pakkelabels mod betaling. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på ikke-personliggjorte varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Meddelelse om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret skal gives pr. mail på kontakt@personligegaver.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: Personliggjorte varer . Altså varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, som f.eks. varer med graveringer eller f.eks. krus og tekstiler med påtrykt navn. 

Reklamationsret

Der givers 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. 

Vil vi altid og i nævnte rækkefølge prioritere at: 

1) få varen repareret
2) får varen ombyttet
3) give dig pengene retur eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. 

Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. 

Personligegaver.dk vil dækker i reklamationssager altid returneringsomkostninger – dog kun indenfor Danmarks grænser. 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentlig ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur.

Ved returnering sendes produktet forsvarligt indpakket til:

Personligegaver.dk
v/Maria Brødsgaard
Rustrupvej 36
Gjessø
8600 Silkeborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur, fratrukket udgiften til forsendelse. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail kontakt@personligegaver.dk

Enhver tvist der ikke kan afgøres på anden vis afgøres ved dansk ret. 

Senest opdateret: 08/08/2022