Tilbud

You're the best - Willow Tree figur

199,00 DKK

På lager

Beskrivelse

You’re the best – Willow Tree

Navn: You’re the best!
Materiale: Polystone, metal
Størrelse: 14 cm
Udtryk: Tak fordi du gør en forskel

Æblet kan symboliserer for mange ting; visdom, sundhed, frugtbarhed og for kærlighed. Ofte refererer æblet også som en gave til en lærer – enten som en tak, fordi han eller hun er en god underviser og gør en forskel, eller som en fedtegave for at forhåbentlig få bedre karakterer eller omtale. Æblet kan også, i al sin skønhed, være et symbol for den tak, man gerne vil give til en særlig person.

Uanset hvilken tolkning man ligger i æblet, så er æblet det centrale i denne figur. You’re the best! er en figur af en kvindelig engel, der, nærmest givende, holder et stort flot skinnende rødt æble i sine hænder.

”Dette værk handler om æblet. Jeg ville have at det symboliserede så mange ting… at skille sig ud, være stort, lækkert, skinnende. Det er klart, at det er et symbol for værdsættelse af en lærer – men æblet er også blot en smuk frugt! En metafor for godt helbred, for visdom, for nogen som er valgt til noget stort… for en særlig person, som altid giver det bedste af hende eller ham selv, og som gør en forskel i andres liv. Jeg kan godt lide, at dette værk så åben – jeg vil være interesseret i at læse, hvordan andre fortolker det” 

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title