Tilbud

With my grandmother - Willow Tree figur

269,00 DKK

På lager

Beskrivelse

With my grandmother – Willow Tree

Navn: With my grandmother
Materiale: Polystone
Størrelse: 14 cm
Udtryk: Den bedste gave er tiden sammen med dig

For at kunne forstå hvem vi virkelig er, må vi først forstå hvor vi kommer fra, vores rødder. Og den bedste måde at lære dette på, er igennem den ældre generation som f.eks. en bedsteforældre. Hvis de har tillid til en og man formår at tage sig tid til at spørge dem, så kan de komme med nogle fantastiske fortællinger om både deres liv og deres forældre og bedsteforældres. Pludselig har man en forståelse for, hvor man kommer fra og måske også hvorfor man er som man er.

Man skal nyde og bruge den tid, hvor man stadig har sine bedsteforældre – en dag er de her ikke længere og så er det for sent at lære dem at kende og spørge dem om deres og familiens historie.

”Jeg udskar dette værk direkte fra mine minder af den tid jeg brugte med min egen bedstemor.  Sidde med hende, holde hendes hånd, vende hendes vielsesringe, spørge indtil hendes liv og lytte til hendes historier. Jeg har altid været interesseret i mundtlig historiefortælling og at føre historierne videre fra generation til generation. Jeg tror, at ved at lære fra dem der kom før os, hjælper os med at definere hvem vi er – det jordbinder os. Deres historie er vores historie”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title