Tilbud

Wisdom - Willow Tree figur

185,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Wisdom – Willow Tree

Navn: Wisdom
Materiale: Polystone
Størrelse: 11,5 cm
Udtryk: En livslang kærlighed for at lære

Wisdom er en figur af en siddende kvinde, der læser i en bog. Figuren er en hyldest til de folk, der har en kærlighed til læsning og læring og som hele livet opsøger ny viden af egen interesse og ikke blot som forpligtelse i skoletiden.

Wisdom skal minde os om, at jo mere nysgerrig man er omkring ting, jo mere man opsøger viden og jo mere man lærer, jo mere åben bliver vores verden – og jo bedre bliver vores forståelse af den. Det er vigtigt at se ud over vores egen næsetip og se hvad resten af verdenen kan berige os med af spændende ting og viden.
”Jeg ville have hende til at være meget stille, betænksom og beroligende… at udsende en stille lykke, tilfredshed indefra. Min mor er inspirationen til dette værk. Hun var lærer det meste af sit liv. Og hun fortsætter med at forfølge mange forskellige interesser gennem læsning og læring. Hun læste altid højt for os, da vi voksede op – og hun opfordrede os til at læse. Selv nu som 82-årig læser hun højt for folk gennem lydbøger. Med hendes livslange kærlighed til læring, fortsætter hun med at åbne verdenen – for sig selv og for andre”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title