Tilbud

Something special - Willow Tree figur

199,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Something special – Willow Tree

Navn: Something special
Materiale: Polystone
Størrelse: 14 cm
Udtryk: Du gør verden til et bedre sted

Something special er i sandhed noget specielt. Den virkelig søde, rammende og flotte figur er af en lille dreng, der sidder på en symbol-ætset sten med en potte i hænderne. I potten er der en lille spire, som man ikke ved hvad der kommer ud af. Ligesom den lille dreng – hvad bliver han mon til? Stenen er graveret med mønstre og symboler – bl.a. af puslespilsbrikker, der symboliserer at vi alle er brikker i det samme puslespil, at vi alle er forbundne.

Something special skal minde os om, at vi ikke bare skal passe på os selv og vores kære, men også passe på alle omkring os, på vores jord, vores miljø og vores fremtid. Vi er nødt til at lære de kommende generationer, at de skal gøre det samme, så de og deres børn også har en fremtid at gå i møde.

”Something special’s gestus er en af beskyttelse og pleje af noget dyrebart… vores børn, vores jord og vores naturlige ressourcer. Jeg ser det som et håbefuldt værk, om muligheder… om ethvert barn gør hans eller hendes andel.
Stenen er ætset med ord og billeder. Puslespilsbrikkerne hentyder til, hvordan vi alle er uløseligt forbundet… de er også symboler på børn med autisme. ”Særlige” kan betyde mange ting – det særlige ansvar for at pleje vores planet – og til at nære ALLE vores børn til at passe på deres fremtid. ”Noget” kan fortolkes på mange niveauer. Den lille spire er noget ukendt. Hvad vil det blive til? Og drengen er en spire også… Hvad kommer han til at blive? Han kunne repræsentere håb for fremtiden… Dette værk kunne være et symbol på det nye og på begyndelser”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title