Tilbud

Soar - Willow Tree figur

129,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Soar – Willow Tree

Navn: Soar
Materiale: Polystone
Størrelse:  13 cm
Udtryk: En tid til at reflektere, en tid til at svæve

Soar er af en ung kvinde i lang hvid kjole, der holder en hvid due i hænderne. Duen er ved at lette og symboliserer en fremdrift i livet. Den smukke figur skal minde os om, at tage os tid til at reflektere, tænke og sørge over de ting vi oplever i livet, men den skal også minde os om, at kigge fremad og derved hjælpe os med at komme videre.

Man kan købe Soar til sig selv, for at minde om, at man ikke skal dvæle alt for længe i fortiden. Men Soar kan også bruges som en smuk gave. Det kan være en måde at udtrykke sine bedste ønsker for en, der er ved at tage en ny vej i livet, f.eks. en der er ved at flytte hjemmefra, ved et gennemgå en separation eller en der er på vej til helbredelse fra sygdom.

”Figurens og fuglens gestik kommunikerer en fremadgående bevægelse… bliver opløftet, bevæger sig videre; en frigivelse af håb, drømme og ånd; af nye begyndelser og slutninger; i fejring af et liv… eller i forventning om et liv sammen.
Ved væsentlige milepæle standser vi ofte op og tænker, inden vi går videre, så ”en tid til at reflektere, en tid til at svæve” syntes ligesom et rart udtryk for dette værk” –

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title