Tilbud

Simple joys - Willow Tree figur

179,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Simple joys – Willow Tree

Navn: Simple joys
Materiale: Polystone
Størrelse: 14 cm
Udtryk: Du er simpelthen en glæde i mit liv

Simple joys hylder glæden ved de små simple ting i hverdagen. Det kan være de smukke vilde blomster, der gror blandt de plantede, et glimt af et vildt dyr i haven, et smil fra en fremmed eller venner, der altid kan få en til at grine. Kunsten er, at opdage og værdsætte disse små glæder, ikke at overse dem og især ikke at tage dem for givet. Hvis man mestrer denne kunst, bliver selv den grå og triste hverdag en fest.

Simple joys er en livsbekræftende og virkelig fin figur af en kvinde, der bærer en masse smukke lilla blomster i sin kjole. Den kan bruges til at glæde dig selv eller en du holder af og til at minde os om, at sætte pris på de små glæder i livet.

”Jeg kan lide at gå i rodet i min have og opdage små juveler, der dukker op gennem ukrudtet. Disse, normalt ikke planlagte eller fremdyrkede, farverige overraskelser fejler aldrig i at få mig til at smile. Ligesom et spontant besøg af en god ven, der altid får mig til at grine, disse spontane, men enkle, begivenheder kan bringe så meget glæde”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title