Tilbud

Remembrance ornament - Willow Tree figur

199,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Remembrance ornament – Willow Tree

Navn: Remembrance ornament
Materiale: Polystone, metal
Størrelse: 12 cm
Udtryk: Minder… hold hver og en sikker i dit hjerte

Denne utrolig flot detaljerede figur er af en engel, der har hænderne varmt og kærligt krydset over hjertet. Over hænderne er der malet et hjerte af guld, der symboliserer alt det vi har kært og elsker – det dyrebare i vores liv. Figuren beskytter med hænderne mindet om det dyrebare, så det ikke forsvinder fra erindringen.
Et minde om nogen eller noget kan hjælpe os med at hele og finde glæden frem igen. Vi skal derfor altid huske, at gemme de gode minder og finde dem frem, når vi har brug for trøst og opmuntring.

Remembrance ornament kan hænges op på en dekoration, en gren, i vinduet, på juletræet eller et andet sted, hvor blikket søger hen, når det søger trøst.

”Dette værk handler om erindringer – hvor varmt, trøstende erindringer hjælper os med at hele, når vi mangler nogen. Hvis man ser nærmere på de udskårne ikoner på hendes kjole, påminder hver og en et minde ved at appellere til vores sanser… berøring, duft, smag, lyd, syn. Vi gemmer disse personlige minder sikkert indeni os, og forbinder os til dem vi elsker”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title