Tilbud

Remember - Willow Tree figur

149,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Remember – Willow Tree

Navn: Remember
Materiale: Polystone, metal
Størrelse: 14 cm
Udtryk: Altid vil jeg huske…

Det er aldrig sjovt at skulle skilles fra sine venner eller nogen man elsker – uanset om det er i længere eller i kortere tid. Hvis det er i længere tid, kan man være bange for, at de på et tidspunkt begynder at glemmer én og relationen imellem, eller at man selv på et tidspunkt begynder at glemme dem og betydningen af dem. Man kan frygte, at man bliver erstattet, fordi mindet om én langsomt svinder ud.

Remember er et værk, der skal hjælpe med at huske på en person, en begivenhed eller en bestemt tid i livet. Den kan enten gives til en person, som man ønsker skal huske eller man kan købe den til sig selv.

”Hendes kropssprog kunne være en reference til et minde om en begivenhed; en ven eller en elsket; eller et betydeligt punkt i et forhold. Det kan være et ”savner-dig” værk – et symbol for når nogen er fraværende, eller givet som gave, når du vil have nogen til at huske dig. Det kan være en påmindelse om en person, der ikke er hos dig, men stadig meget til stede. Dette er et meget personligt værk idet, at det kunne repræsentere en følelsesmæssig tid, der kun er kendt eller delt mellem modtageren og giveren”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title