Tilbud

Prayer of peace - Willow tree figur

169,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Prayer of peace – Willow Tree

Navn: Prayer of peace
Materiale: Polystone
Størrelse: 11 cm
Udtryk: Søger stilheden indeni

Prayer of peace er en virkelig fin og yndig figur af en ung kvinde, der sidder i en bedende stilling. Hendes lange hvide kjole er mønstret med fugle, blomster og planter – levende og naturlige former, der gør hende jordnær og der sammen med hendes kropssprog gør hendes udstråling harmonisk og fredeligt. Hendes kropssprog, den bedende stilling, er en universel gestus for meditativ tænkning.

Meditation er kendt i alle kulturer og religioner for at skabe indre ro og fred, hvilket er med til at give en større balance i livet. Figuren Prayer of peace skal minde os om, at uanset hvilken religion eller kulturel baggrund vi har, bør vi af og til gå ind i vores indre og få skabt balance, før vi går videre og før vi kaster os over livets forhindringer. Dette gavner både os selv og vores omgivelser.

”Jeg ønskede denne bedende figur at være et ydmygt værk, men meget central, beroligende, fredelig… med et universel gestus af meditativ tænkning. Overfladen er skåret med tekstur og mønstre af levende naturlige former. Selvom at det er et stille værk, ønskede jeg at det billedligt var meget levende med bevægelse – at det havde en indre energi af livet”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title