Tilbud

My girls - Willow Tree figur

199,00 DKK

På lager

Beskrivelse

My girls – Willow Tree

Navn: My girls
Materiale: Polystone
Størrelse: 20,5 cm
Udtryk: Når jeg ser på dig, ser jeg vidunder, glæde og styrke

Man ser ofte et særligt forhold mellem døtre og deres fædre. Døtrene ser deres fædre som stærke og beskyttende og de føler sig derfor trygge i deres nærvær. Fædrenes beskyttelsesgen skinner især igennem, når det drejer sig om deres døtre. Når fædrene kan mærke, at deres døtre føler sig trygge, så varmes deres hjerter – måske mere end de tør indrømme.

My girls er en virkelig udtryksfuld figur af en far med sine to døtre. Det stærke forhold mellem far og datter er utrolig hjertevarmende og det er dette stærke og smukke udtryk figuren My girls udstråler.

”Dette værk blev instrueret af modellerne. De poseringer pigerne antog, viste deres forhold til deres far meget bedre end jeg kunne have instrueret dem til. Deres far var et anker – og pigerne flagrede omkring ham. Jeg fik en fornemmelse af, at pigerne så ham som stærk og beroligende. De så på ham med et ‘min far kan gøre alting’-blik. Faderen havde det helt klart sjovt med sine døtre.

Jeg ønskede at gøre denne figur til et to-vejs værk – pigerne ser til hans styrke og stabilitet og han ser dem som sin største kilde til glæde. Jeg tror, at skønheden i et godt far/datter-forhold er i dets dobbelthed. Jeg håber, at udtrykket kan læses fra begge perspektiver – fader til døtre, eller datter til fader”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title