Mor… MOAR!? Bruh!

249,00 kr.

Beskrivelse

T-shirten til mødre med børn anno 2023

Kalder dit barn også dig for “Bruh”, og måtte du også liiiiiige Google det en gang, første gang du hørte det? Det er tilfældet for mig, og sådan kom dette T-shirt design til.

Vores fede T-shirt med teksten “Mor… MOAR!? Bruh!” er et must have til alle mødre anno 2023, der kan relateret til at blive kaldt Bruh! Læs hvad Bruh betyder længere nede på denne side.

Denne lækre T-shirt fås i både sort og hvid. Den er fremstillet i kraftig, økologisk bomuld, og fås som standart op til str. 4XL

Har du et ønske om dette design på en anden farve T-shirt , sweatshirt eller hoodie, eller skal du bruge en anden størrelse (fra 1 år og op til 6XL er muligt, men kun i udvalgte farver), end de der er angivet, så send os en mail, så ser vi på, hvad der kan lade sig gøre: kontakt@personligegaver.dk

Hvad betyder “Bruh”?

“Bruh” er et nyere amerikansk slang for “bro”, der igen er en forkortelse af brother – altså bror.

“Bro” der har været anvendt i mange år, bliver dog sjælden brugt om eller til en persons faktiske brødre, men mere om en persons kammerater – herunder bandemedlemmer, etc.

I samme genre finder man også udtrykket “My brother from another mother”, der betyder “Min bror  fra en anden mor”, som man bruger om ens allernærmeste kammerater eller selvvalgte familie, om man så må sige.

“Bruh” er den nyligste version af “bro”, men bliver ikke brugt helt på samme måde som “bro”. Bruh bliver i langt højere grad brugt som et svar på noget man enten forarges over eller som man bliver frustreret eller skuffet over. Sagt med det rette tryk og den rette grimasse til, kan ordet Bruh dermed tage mange former, og bliver derfor i langt højere grad brugt rettet mod lærere, forældre eller andre der stiller krav til de unge mennesker i dag.

Kan du relatere til både at blive kaldt mor, moar og nogle gange endda bruh, så er denne T-shirt lige noget for dig, og den vil med garanti give et smil på læben af alle, der kan relatere!

Se desuden vores vanvittigt fede MAMACORN krus lige her: 

Det ultimative pink perlemor krus til verdens sejeste mor
Det ultimative pink perlemor krus til verdens sejeste mor

Yderligere information

Størrelse

XXS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Farve

Hvid, Sort