Tilbud

Love you – Willow Tree figur

229,00 kr. 183,20 kr.

På lager

Beskrivelse

I love you – Willow Tree

Navn: Love you
Materiale: Polystone
Størrelse: 13,5 cm.
Udtryk: Bare en lille påmindelse…
Leveres i original Willow Tree gaveæske

Kærlighed er universel og selvom ordene ”Jeg elsker dig” kan siges på hundredvis af sprog, så betyder det det samme. Je t’aime er inspireret af den franske kultur, der i den grad betegnes for at være romantisk. Paris kaldes endda for kærlighedens hovedstad. Men selvom at figuren har en fransk titel og er inspireret af Frankrig, så symboliserer figuren en universel kærlighed. En kærlighed, der kan findes over hele verden.

Je t’aime er en oplagt, meget smuk og romantisk gave til en du elsker meget højt. Den er en populær gave til Valentinsdag, fødselsdag og til at overraske sin partner.

”Min datter bor i Frankrig, så jeg har rejst der en hel del de sidste par år. Jeg nyder kunsten, arkitekturen, det smukke landskab, at lære sproget… Det er virkelig en kultur af romantik. Så da jeg skulpturerede Je t’aime, et værk om kærlighed, ville jeg have det til at have en smule mere stil og mystik…et raffinement, en elegance…

Jeg foretog ændringer i kjolen – en forlængelse af ærmer og af halsudskæring. Jeg elsker udfordringen ved at starte med en solid, uigennemsigtig, hård overflade og så skære og skære indtil det ligner pyntende blonder. Den omfattende overflade gør Je t’aime enestående i linjen. Selvom Je t’aime er inspireret af Frankrig, så er det et universelt værk. Udtrykket bevæger sig fra det universelle, til det personlige en-til-en. ”På alle sprog er det dig jeg elsker”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title