Lommeur med gravering

399,00 kr.

Beskrivelse

Lommeur med personlig gravering til modtager

Er du på udkig efter en personlig gave? Forær dette lommeur med en personlig gravering til ham eller hende, som du holder særligt af. Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, men med dette lommeur i gammel stil går du ikke gået helt forkert i byen.

Peger alle visere på en kommende festlig begivenhed og skal du fejre noget som f.eks. årsdag, farsdag, din morfars fødselsdag, så er dette lommeur en oplagt gavemulighed. Du kan tilføje din helt egen gravering på oversiden, hvor du kan skrive initialer, et motto, lykønskninger eller noget helt 4. Kun fantasien sætter grænsen!

Gave til Brudgommen eller gave til Toastmaster

Vi sælger en del lommeure og to modtagere bliver ved med at gå igen – brudgommen og toastmasteren. Vores lommeure med personlig gravering er en oplagt morgengave til brudgommen – ikke kun som en fed accessory til hans store dag, men bestemt også som et eksklusivt minde om lige netop den måske største dag i hans liv.

Produktoplysninger:

Størrelse: Måler 4,5 cm
Materiale: Rustfrit stål
Gaveæske: Ja, sort
Anbefalet antal graveringstegn: Max 3 linjer med max ca. 15-25 tegn pr. linje – da det ellers bliver for småt

  • OBS! Der er ikke batteri i urene, når de afsendes, hvorfor man selv skal sørge for dette. 

 

Det sølvfarvede lommeur i denne serie er med romertal – Ønsker du et sølv lommeur med almindelige tal, finder du det her. 

Se alle vores andre graveringsgaver her. 

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Titanium, Gold, Silver