Tilbud

Guardian - Willow Tree figur

179,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Guardian – Willow Tree

Navn: Guardian
Materiale: Polystone
Størrelse: 15.5 cm
Udtryk: Elske og beskytte dig, for evigt

Alle mødre kender kun alt for godt den enorme følelse af kærlighed man føler, når man holder sit nyfødte barn i sine arme. Udover den store kærlighed, føler man også at man vil gøre absolut alt for at beskytte dette barn. Disse følelser kan virke overvældende, især for førstegangsfødende, men de er helt naturlige og noget af det smukkeste og stærkeste i verden.

Guardian er en god gave til den nybagte mor, men den kan også gives som en trøst til en mor der har mistet sit barn eller virke som et beskyttende skytsånd, der kan skabe tryghed i hjemmet.

”Guardian repræsenterer de overvældende følelser af moderskab, og ønsket om at beskytte din baby for evigt. Billedet af et spædbarn vuggende dybt i hendes mors arme er et symbol er et på de enorme følelser af kærlighed en mor oplever mens hun holder sit nye barn. Denne figur kunne stå for en skytsånd for beskyttelse. Hun kunne også være en trøst til en person, der har mistet et barn; en påmindelse om den kærlighed og omsorg en mor altid føler uanset hvor hendes barn er”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title