Tilbud

Close to me - Willow Tree figur

249,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Close to me – Willow Tree

Navn: Close to me
Materiale: Polystone
Størrelse: 20,5 cm
Udtryk: Adskilt eller sammen, altid tæt på mig

Denne utrolig smukke og udtryksfulde figur skildrer en mor der meget kærligt knuger sin datter ind til sig. Udtrykket stråler af kærlighed, nærvær og ømhed. Alle mødre oplever at skulle sende sit barn ud på eventyr eller lade dem flyve fra reden. Og uanset om det er kortere eller længere tid børnene er væk hjemmefra, så er de altid nær – i hjertet.

Close to me er en påmindelse om, at uanset hvor langt væk man er fra hinanden, så er man i ånden stadig tæt på. Den er et symbol for trøst og kærlighed. Figuren kan gives til moderen, der savner børnene eller datteren, der måske længes hjem.

”Dette værk kom stærkt til mig, da min datter flyttede til Frankrig tidligere på året. Jeg vil savne hende frygteligt, men samtidigt er jeg så glad og begejstret på hendes vegne. Det er en personlig besked til min datter, at uanset om vi er fra hinanden eller sammen, så er hun altid tæt på mig.

Udtrykket gælder for alle aldre… et barn tager væk på lejrskole, en teenager tager af sted på efterskole… budskabet er det samme. De sammenflettede billeder skåret i figurernes kjoler danner et visuelt ekko af denne følelse. Jeg forstår dette værk fra begge sider – at have været en datter, og at have gennemgået oplevelsen af at opfostre en datter til voksenlivet. Jeg håber, at både mødre og døtre vil relatere til de følelser af dette værk”

Susan Lordi

 

Yderligere information

Title

Default Title