Tilbud

Chrysalis – Willow Tree figur

349,00 kr. 279,20 kr.

På lager

Beskrivelse

Chrysalis – Willow Tree

Navn: Chrysalis
Materiale: Polystone
Størrelse: 23 cm
Udtryk: Beskyt og værn; giv vinger til at flyve
 
Som fra larve til sommerfugl er teenageårene ligesom puppestadiet. Det er her man færdigudvikler sig fysisk og her man for alvor udvikler sin person, selvstændighed og hvor man gør sig klar til at blive voksen og flyve fra reden – med alt hvad det indebærer.

Det er naturligt for en mor at blive meget beskyttende, men i virkeligheden er det bedste blot at give kærlighed, støtte, tillid og gode råd, så teenageren selv kan udvikle sine vinger.
 
Chrysalis, der viser en mor omfavne sin teenagedatter, skildrer netop denne spændende tid. Figuren vil være en perfekt mor-datter gave, da begge vil kunne relatere til den symbolik, der ligger i figurernes kropssprog.

”En puppe er den beskyttende beklædning, hvori en larve udvikler sig til en sommerfugl. Titlen er en metafor for en mor og hendes teenagedatter – en tid, hvor man skal give slip, for at støtte en ny uafhængighed. En mors første reaktion er at beskytte sit barn. Men en større gave er at give den kærlighed og tillid, der hjælper sin datter med at finde vinger til at flyve.

Understregelsen af dette værk ligger hos datteren. Det er hendes udvikling, hendes forvandling, hendes udfoldelse. Titlen illustrerer denne specielle tid i livet”
 
Susan Lordi

 

 

Yderligere information

Title

Default Title